i5-14400F işlemci için soğutucu önerisi

• Konuyu başlatan S4nt1el
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 100

S4nt1el

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, i5-14400F işlemci çok ısınıyor. 100 dereceye kadar çıkıyor, termal macununu değişim soğutucu almak istiyorum. F/P tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu kullanıyorum aynı işlemciyle.
En ağır yükte 65 derece geçemedi.

Düzeltme: Kasanız da önemli ancak çoğu kasaya uyar tahminim. Ben eski tip kasada montaj yaptım.

Phantom Spirit de olur. Birkaç derece daha iyi soğutur ve birkaç desibel daha az sessizdir.

Bütçeniz nedir? Phantom Spirit alıp geçebilirsiniz uygunsa.
Bütçem 1.5 civarı hocam phantom spirit aşıyor biraz

Bunu kullanıyorum aynı işlemciyle.
En ağır yükte 65 derece geçemedi.

Düzeltme: Kasanız da önemli ancak çoğu kasaya uyar tahminim. Ben eski tip kasada montaj yaptım.

Phantom Spirit de olur. Birkaç derece daha iyi soğutur ve birkaç desibel daha az sessizdir.

Hocam attığınız soğutma bütçeme uygun iyi diyorsanız alayım bir de biraz konudan bağımsız ama kasayı Vatan'dan almıştım oraya götürsem takarlar mı acaba evde kendim takmayı düşünmüyorum.

Ben kullanıyorum çok beğendim. Alınabilecek en iyi hava soğutmalardan bir tanesi.
Aynı işlemciyi kullanıyoruz.

Takma meselesini onlara sorun ayrıca videolar yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçem 1.5 civarı hocam Phantom Spirit aşıyor biraz.

Hocam attığınız soğutma bütçeme uygun iyi diyorsanız alayım bir de biraz konudan bağımsız ama kasayı Vatan'dan almıştım oraya götürsem takarlar mı acaba evde kendim takmayı düşünmüyorum.

O zaman bunu alın. Ya da ışıksız istersen diğerini al. Takma işlemini vatan ücreti dahilinde yapabilir emin olamayız.

Ben kullanıyorum çok beğendim. Alınabilecek en iyi hava soğutmalardan bir tanesi.
Aynı işlemciyi kullanıyoruz.

Takma meselesini onlara sorun ayrıca videolar yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağolun hocam tavsiye için fps değerlerinizi merak ettimde paylaşabilirmisiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı