Arkadaşlar merhaba, i5-14400F işlemci çok ısınıyor. 100 dereceye kadar çıkıyor, termal macununu değişim soğutucu almak istiyorum. F/P tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçem 1.5 civarı hocam phantom spirit aşıyor birazBütçeniz nedir? Phantom Spirit alıp geçebilirsiniz uygunsa.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bunu kullanıyorum aynı işlemciyle.
En ağır yükte 65 derece geçemedi.
Düzeltme: Kasanız da önemli ancak çoğu kasaya uyar tahminim. Ben eski tip kasada montaj yaptım.
Phantom Spirit de olur. Birkaç derece daha iyi soğutur ve birkaç desibel daha az sessizdir.
Bütçem 1.5 civarı hocam Phantom Spirit aşıyor biraz.
Hocam attığınız soğutma bütçeme uygun iyi diyorsanız alayım bir de biraz konudan bağımsız ama kasayı Vatan'dan almıştım oraya götürsem takarlar mı acaba evde kendim takmayı düşünmüyorum.
Ben kullanıyorum çok beğendim. Alınabilecek en iyi hava soğutmalardan bir tanesi.
Aynı işlemciyi kullanıyoruz.
Takma meselesini onlara sorun ayrıca videolar yardımcı olur.
Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın valorant ve cs2 değerlerini söylerseniz yeterli olurHangi FPS bahsediyoruz?
Grafik kartına göre değişir. Bende GTX 1070 var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.