Adrian69
Kilopat
Bu sistemi beğendim. Bütçem ortalama bu seviyelerde. Bu sistemi tavsiye eder misiniz?
Alınmaz. Güncel bütçenizin ve monitör vb. de önerelim mi önermeyelim mi yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.Bu sistem alınır mı? Konu aktiftir.
![]()
Quantum 9060XT | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam yeni konu açamıyorum buradan söyleyebilirim isterseniz. Yeni konu açmaya çalıştığımda ceza yedim 1 ay içinde benzer konular diye. Bütçem monitörle beraber 37-38 taş çatlasa 40.000TL çıkar. AAA oyunları oynamak gibi amacım yok uzun süre götürecek Valorant, CS2 gibi oyunları oynayacağım bişeyler bakıyorum düşük modeller de önerebilirsiniz o yüzden.Alınmaz. Güncel bütçenizin ve monitör vb. de önerelim mi önermeyelim mi yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.
Klavye mouse vb. de önerelim mi? Herşey dahil bütçeniz ne olur?Hocam yeni konu açamıyorum buradan söyleyebilirim isterseniz. Yeni konu açmaya çalıştığımda ceza yedim 1 ay içinde benzer konular diye. Bütçem monitörle beraber 37-38 taş çatlasa 40.000TL çıkar.
Hocam onları belirledim size de sorayım isterseniz hepsini wireless düşünüyorum. Mchose V9 Pro kulaklık, Mchose G75 klavye, Fantech Helios Go XD5 mouse düşündüm.Klavye mouse vb. de önerelim mi? Herşey dahil bütçeniz ne olur?
Hocam yeni konu açamıyorum buradan söyleyebilirim isterseniz. Yeni konu açmaya çalıştığımda ceza yedim 1 ay içinde benzer konular diye. Bütçem monitörle beraber 37-38 taş çatlasa 40.000TL çıkar. AAA oyunları oynamak gibi amacım yok uzun süre götürecek Valorant, CS2 gibi oyunları oynayacağım bir şeyler bakıyorum düşük modeller de önerebilirsiniz o yüzden.
Hocam şimdi dediğim gibi AAA oyunlar oynamayacak birisi için 8GB VRAM ile 16GB çok fark yaratır mı? Girip Valo Cs oynayacağız zaten genel olarak.En temizi bu şu an 40k çıkıyorsan SSD degiş derim.PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Hocam şimdi dediğim gibi AAA oyunlar oynamayacak birisi için 8 GB VRAM ile 16 GB çok fark yaratır mı? Girip Valorant CS oynayacağız zaten genel olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.