i5 14400F & RTX 4070 sisteme 650W PSU yeter mi?

Yaser Efe

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar resim aşağıda, 3 tane değişmiş bir şey var o da ekran kartı dışında çok bir şey değil, RAM CL36 değil CL30, SSD 6000-4000 okuma-yazma değil 7300-6000, son olarak da ekran kartı üç fanlı hali, ekran kartı satıcısına sorduk en az 700W olması lazım dedi, babam ise arkadaşına sormuş abartmış dedi, kararını siz verin.
(7300 ve 6000'i telefon numarası olarak algılamış kusura bakmayın.)

Dosya Ekleri

• IMG_4132.jpeg
    IMG_4132.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Babanızın arkadaşı doğru demiş. Bilindik, kaliteli bir 550W bile yetecektir. Ek olarak bu fiyata bu kadar kötü bir bilgisayar dizeceğinize ikinci ele yönelmeniz daha mantıklı. Parça parça daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.

Babanızın arkadaşı doğru demiş. Bilindik, kaliteli bir 550W bile yetecektir. Ek olarak bu fiyata bu kadar kötü bir bilgisayar dizeceğinize ikinci ele yönelmeniz daha mantıklı. Parça parça daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.
Sağolun, zaten sistem full msi, o yüzden ben de yeteceğini düşünüyorum.

Evet abartmış. Onlar kitapta yazana bakıyorlar tavsiye edilen 700W ancak Max performansta 280W falan çekiyor diğer etkenler dahil 600'ü geçmez.

Arkadaşlar hepiniz sağolun, yardımınız için hepinize teşekkürler.
Ha sistemi zaten merak etmeyin her parçasını kendim ayrı ayrı sitelerden alıyorum, itopya’ya pek bi güvenim kalmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı