i5 14600K için ekran kartı önerisi

Vallahi hocam tercih meselesidir bir şey diyemem de 7900 XT almak varken o bütçede sırf kasada beyaz şık durur diye 23-26 bin TL bandına alınabilecek 4070 Super modelini 30 bin TL civarına almak para israfı olur ben size diyeyim.

1 milyon TL'ye rengi güzel diye Fiat Egea almak gibi olur.

Fikrinize katılıyorum. O yüzden göremediğim başka kart varsa önerebilen olur mu diye konuyu açmak istemiştim.

Fikrinize katılıyorum. O yüzden göremediğim başka kart varsa önerebilen olur mu diye konuyu açmak istemiştim.
O zaman 9 taksitle şu ürünü alın aylık ödeyeceğiniz tutar hemen hemen aynı olacağı gibi (bazı kartlar için değişebiliyor) 3 ay daha az ödeyeceksiniz.

O zaman 9 taksitle şu ürünü alın aylık ödeyeceğiniz tutar hemen hemen aynı olacağı gibi (bazı kartlar için değişebiliyor) 3 ay daha az ödeyeceksiniz.

Çok iyi bilmediğim için soracağım kusura bakmayın. 3 fanlılar ve 2 fanlılar arasındaki fark nedir? İlk önerdiğim kart ile bunun arasındaki fark nedir? İkisi de 4070 Super diyor ve oc müsait gözüküyor.

Çok iyi bilmediğim için soracağım kusura bakmayın. 3 fanlılar ve 2 fanlılar arasındaki fark nedir? İlk önerdiğim kart ile bunun arasındaki fark nedir? İkisi de 4070 Super diyor ve oc müsait gözüküyor.
Soğutma blokları farklı sadece. Zotac genelde çift fanlı üretiyor soğutmaları da gayet iyi üç fanlı almaya gerek yok. Aynı gpu zaten ikisi de sadece üreten markalar farklı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı