i5 14600K için hava soğutucu önerisi

Slowmo

Centipat
Yer
San Francisco
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Z790 GAMING PLUS WIFI - i9-14900k - RXT 4090 - DDR5 7200 Mhz Ram
Meslek
Ord.Prof.Dr.Slowmo
i5 14600K için Thermalright Frost Commander 140 TL-D14X 140mm + TL-C12Pro 120mm Intel-AMD uyumlu hava soğutucu düşünüyorum, fiyatı uygun geldi, sizin öneriniz nedir?

Merhabalar bende GameTech Hd6.2 Pro Cpu Soğutucu 2x12 var . Şu an 12400F işlemci kullanıyorum fakat 14600k ya geçmek istiyorum . 14600k için bu soğutucu işe yarar mı illa sıvı soğutucu lazım mı ?

Merhaba bende Gametech HD6.2 Pro CPU soğutucu 2x12 var. Şu an 12400F işlemci kullanıyorum fakat 14600k ya geçmek istiyorum. 14600k için bu soğutucu işe yarar mı illa sıvı soğutucu lazım mı?

Ben geçenlerde aldığım 1500 TL'lik sıvı soğutucuyla kullanıyorum. Yaklaşık 4 ay oldu, hiçbir sorun yaşamadım. Gayet güzel çalışıyor. Hava sdoğutucu daha iyi diyorlar ama, 2-3 derece için görselliği bozmaya gerek yok. Ayrıca zamanla anakarta zarar verebilir dahava soğutucu, ağırlığından dolayı. İyi bir sıvı soğutucu alırsan problem yaşamazsın. Benimki kalitesiz ucuz bir şey, 240mm sıvı soğutucu. Paraya kyııp iyi olanlardan alırsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Tavsiye ederim.

13600K ile AK400 Digital kullanıyorum gayet memnunum hocam.
Ben geçenlerde aldığım 1500 TL'lik sıvı soğutucuyla kullanıyorum. Yaklaşık 4 ay oldu, hiçbir sorun yaşamadım. Gayet güzel çalışıyor. Hava sdoğutucu daha iyi diyorlar ama, 2-3 derece için görselliği bozmaya gerek yok. Ayrıca zamanla anakarta zarar verebilir dahava soğutucu, ağırlığından dolayı. İyi bir sıvı soğutucu alırsan problem yaşamazsın. Benimki kalitesiz ucuz bir şey, 240mm sıvı soğutucu. Paraya kyııp iyi olanlardan alırsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Tavsiye ederim.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim . Biraz araştırma sonucu arctic liquid freezer Iıı aldım . Bunun için baya öneriler var sonradan sorulursa cevap olsun. Herkese iyi günler dilerim .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı