i5-14600KF için kule tipi soğutucu önerisi

Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu ürünü için performansı konusunda olumsuz bir yorum görmedim. Diğer forum üyeleri de yorumlar ise tercih olabilir. RGB ve 6 ısı borulu seçenekleri de var.
Hocam ben bu ürünün 1699 TL olanının siparişini verdim.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu
Sanırım aradaki farkları birisi 7x6 boru genişliğine sahipken diğeri 6x6 genişliğe sahip.
Boru genişliğinde 7x6 ile 6x6 nın farkı ve kullanıma etkisi ne olur? Birde MSI MB B650M GAMING PLUS WIFI AM5 anakartta ram slotlarının üzerini kapatma sorunu yaşar mıyım? Teşekkürler

Hocam ben bu ürünün 1699 TL olanının siparişini verdim.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu
Sanırım aradaki farkları birisi 7x6 boru genişliğine sahipken diğeri 6x6 genişliğe sahip.
Boru genişliğinde 7x6 ile 6x6 nın farkı ve kullanıma etkisi ne olur? Birde MSI MB B650M GAMING PLUS WIFI AM5 anakartta ram slotlarının üzerini kapatma sorunu yaşar mıyım? Teşekkürler
Konu hakkında uzmanlığım yok. Isı borularının çapları aynıyken bu üründe 7 sizinkinde 6 ısı borusu var. Bence çok bir fark olmayacaktır. Araştırmalarıma göre bu bütçeye yakın(en kötüsü 3 binden başlıyor) alabileceğimiz sıvı soğutmalardan (240mm yada 280mm) daha iyi performans veriyor. Uzman bir arkadaş yorumlar ise daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı