i5 2300 GTA V için ekran kartı tavsiyesi

M

mourner2

Ziyaretçi
Herkese merhaba,
2010 yılında aldığım masaüstü bilgisayarı kullanıyorum ve yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum. Özellikle yakında GTA V PC versiyonunun çıkacağını duyunca heyecanlandım ve ekran kartı almaya karar verdim. Sistem özelliklerimi paylaşıyorum. Acaba yeni bir ekran kartı ve RAM takviyesiyle bilgisayarımı kullanmaya devam edebilir miyim, yoksa yeni bir bilgisayara mı ihtiyacım var?
Ekran kartı konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

n16pvs.png
2duvw3a.png
i721jt.png

Güç kaynağım Cooler Master RS-500-PCAP-J3
Bütçem 500 tl ye kadar şu an için.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

• Hocam anakartınız da eski mimariye sahip olmamalı tabii desteklemesi açısından ve BİOS'unuzun en güncel driverini kurun.

• İşlemcinizin de Ekran kartının hızına erişebilmesi lazım eğer erişemezse bu durum '' Darboğaz '' olarak adlandırılır ve ani FPS düşüşleri yaşarsınız.

• Ekran kartı alırken soldan 2. rakamı GPU için önemlidir soldan 2. rakamı ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir tabii bu 2. rakama bakarken de 1. rakamı unutmayın 1. rakam her zaman mimariyi simgeler eski bir mimariye sahip kartı kim almak ister öyle değil mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı