i5 2300 Sisteme GTX 750 Ti ve Kingston 8GB 1333 MHz DDR3 RAM

Şu anda Technopat'ta ufak bir araştırma yaptım ve kararım, görüntü gelmeyeceği.
Pegatron IPXSB-H61 Sistemde GTX 1050 Ti'ın Ekrana Görüntü Vermemesi
IPXSB-H61 2206 ve GTX 1050 Ti uyum sorunu
i5 2400 ve Pegatron IPXSB-H61 Sistem GTX 750 Ti Taktıktan Sonra Açılmıyor
Gördüğünüz gibi bırakın 1050 Ti'ı, 750 Ti bile sıkıntı çıkarabilir.
Alternatif kartlara yönelebilirsiniz. Nasıl olsa her ihtimalle yeni güç kaynağı almanız gerekiyor bu bağlamda daha fazla güç tüketen kartları deneyebilirsiniz. 650 Ti Boost, HD 7850 gibi. Bu kartlar çalışır mı, onuda araştırıyorum.

Anakartın en son güncel BİOS tarihini öğrenip güncelleyin. En son hangi yılda BİOS versiyonu çıkmışsa, o yıla kadar ki piyasaya çıkan ekran kartlarını destekler. Nedeni ise, OEM bir anakart olduğu için belirli parçaları destekliyor.

Anakartın en son güncel BİOS tarihini öğrenip güncelleyin. En son hangi yılda BİOS versiyonu çıkmışsa, o yıla kadar ki piyasaya çıkan ekran kartlarını destekler. Nedeni ise, OEM bir anakart olduğu için belirli parçaları destekliyor.
Hocam sizce bu durum 750 Ti takmasını sağlıyabilir mi? Çünkü araştırdığıma göre BIOS'u güncellese bile sıkıntı çıkabiliyormuş.

Sıkıntı çıkmıyacağına dahil %100 garanti veremem. Fakat çalışacaktır diye umuyorum. Baktınız olmadı, 150 TL civarına aynı yonga setli marka bir anakart alarak sıkıntınızı çözebilirsiniz.

@Frosa Zaten bir laptopa ihtiyacım var. Önerileriniz varsa 5000 TL yi geçmeyecek şekilde öneride bulunabilirsiniz. Önerilerinizde en az 17.3 inc bir ekran ve en az 16GB bir ram kullanılması benim için önemlidir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı