i5 2300 ve ASUS P8H67-M Sistem Yükseltme

GTX 1050 TI ile i5 2300 sizi birkaç sene daha götürür. Zaten götürmese bile sisteminizi satarsanız, (ekran kartı hariç) yeni bir sistem toplarsınız. Fazla kasmayın. :D

GTX 1050 TI ile i5 2300 sizi birkaç sene daha götürür. Zaten götürmese bile sisteminizi satarsanız, (ekran kartı hariç) yeni bir sistem toplarsınız. Fazla kasmayın. :D

Aynen haklısınız. Tamam karar verdim 1050ti alacağım, peki uygun fiyata hangi marka almalıyım 1000tl yi bulan bir kart şuanda indirim vs bilginiz var mı? Asus,msi, zotac marka çok fiyatları da değişken tercihimi hangisinde kullanayım, bütçe dahilinde ilave ssd ne almalıym sizce?

Gene kastım galiba :D

Bilgim var. Markalar arası performans farkı olmaz bir soğutma ve frekans farkı olur. Bu da 3-5 derece ısı farkı olur bu da 3 FPS bile tekamül etmez. En ucuz 2 fanlı modeli alın.

Tekrar tekrar diyorum markalar arası performans farkı olmaz senin dediğin fiyat farkı özel serilerdir, bunlarında farkı özel soğutmalıdır. Aralarında gene fazla bir fark yok. Örnek vermek gerekirse;

Normal model:Gigabyte Geforce Gtx 1050 Ti Oc 4 Gb 128 Bit Gddr5 - n11.com

Gaming Özel Yapım:Gigabyte G1 GAMING Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB 128Bit Fiyatı

Bunların arasında 6 derece 3 FPS'den fazla bir fark yoktur 100 liraya değer mi? Kesinlikle hayır. Üstüne 100 lira daha koyup SDD almayı yeğlerim. Ama isterseniz alın marka tavsiyesi olarakta Gigabyte öneririm.

Hmm tamamdır ben ismindeki OC vs ne anlama geliyor bilmediğim için sormak istedim çok teşekkür ederim ssd için ne almamı önerirsin?
Bir de itopya güvenilir bir site mi orada daha uygun da fiyatlar

Aslında sistemini satıp yeni AM4 sistem toplayabiliriz 2.300 civarına. Ryzen1200 , ASRock AB350M, 1050Tİ bulunan bir sistem toplayabiliriz. İleridede son nesil Ryzen işlemcileri takabilirsiniz. AM4 platformu 2200 yılına kadar devam edecek.

MSI GTX1050 Ti 4GT LP 4GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia Geforce Ekran Kartı | ITOPYA
Mesela 663 tl çok uygun tipi değişik biraz ama ;)

Aslında sistemini satıp yeni AM4 sistem toplayabiliriz 2.300 civarına. Ryzen1200 , ASRock AB350M, 1050Tİ bulunan bir sistem toplayabiliriz. İleridede son nesil Ryzen işlemcileri takabilirsiniz. AM4 platformu 2200 yılına kadar devam edecek.

2200 baya iyiymiş :D şimdi şöyle düşündüm bu sistemle bu şekilde 2-3 yıl idare edebilirsem zaten olacak 2020, o zaman daha uzun ömürlü bir sistem toplamak daha mantıklı geldi ama AM4 ile yürürüm 2020 de cihazını satman gerekmez denilirse o zaman tabi düşünürüm gene

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı