i5 2310 Sisteme GT 1030 Ekleme

Berke54

Decapat
  • MSI GeForce GT1030 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12
Ekran Kartını almayı düşünüyorum. Bilgisayarıma uyar mı ?
  • Anakartım: GIGABYTE GA-Z68P-DS3
  • İşlemcim: Intel(R) Core(TM) i5-2310 CPU @2.9GHz
  • Ramlerim: 2 GB ve 4 GB ikisi de Kingston marka
  • Monitörüm: GRUNDIG GR-21,5" LED MONITOR ME1215A 110-240V - 50 / 60Hz 1.5A Max.35W
  • Güç Kaynağım: 300 W

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya da değiştirmenizde felan fayda yok ya. Ben karıştırdım affola, 1030'u pille bile çalıştırabilirsiniz :)
İnternette 30 W yazıyor.
Bir de ekran kartında hdmi ve dvi çıkışları var fakat benim monitörde vga çıkışı var nasıl yapabilirim bir adaptör falan işimi görür mü?
Evet HDMI to VGA ile sorununuzu çözebilirsiniz.

Ya da değiştirmenizde felan fayda yok ya. Ben karıştırdım affola, 1030'u pille bile çalıştırabilirsiniz :)

Evet HDMI to VGA ile sorununuzu çözebilirsiniz.
Tamamdır, yardımınız için teşekkürler.
2. el GTX 750 Ti alabilirsiniz. AliExpress'te çok uygun fiyata bulunuyor: US $56.8 |Tahmini Teslimat Zamanı

GTX 750 Ti ile PSU sıkıntısı yaşayacağınızı sanmıyorum. İşlemcin ile beraber 300W yeter de artar.
Güvenebilir miyim ve GTX 750 Ti ile GT 1030 arasında ne gibi farklar var? Aliexpressten GTX 750 Ti almam daha mı mantıklı?

Güvenebilir miyim ve GTX 750 Ti ile GT 1030 arasında ne gibi farklar var? Aliexpressten GTX 750 Ti almam daha mı mantıklı?
Kasama sığar mı? Çünkü büyük duruyorda. Ve 2.El bi ekran kartı almam mantıklı mı?

Son düzenleme:

Kasama sığar mı? Çünkü büyük duruyorda. Ve 2.El bi ekran kartı almam mantıklı mı?
Güvenebilirsiniz. GTX 750 Ti, GT 1030'dan daha çok FPS veriyor ve 1030'un aksine 128 Bit. Donanım Arşivi, YouTube kanalında bu ekran kartını AliExpress'ten sipariş edip incelemesini yapmıştı ve gayet iyi performans verdiği için bu kartı önerdim. Kasana sığmayacağını düşünüyorsan kartın tek fanlı modelini alabilirsin.

Sana bu kartı 2. el almanı öneriyorum çünkü 1030'a vereceğin parayla bunu al ve kalan parayla 2GB RAM alırsın ya da ilerde yine gerek duyacağını düşünüyorsan güzel bir PSU alabilirsin. Ya da paran varsa ikisini de al :D.

Kartın tek fanlı modeli (Aslına bakarsan tek fanlı modelini daha çok alan olmuş :)): US $55.88 |Tahmini Teslimat Zamanı
Bahsettiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güvenebilirsiniz. GTX 750 Ti, GT 1030'dan daha çok FPS veriyor ve 1030'un aksine 128 Bit. Donanım Arşivi, YouTube kanalında bu ekran kartını AliExpress'ten sipariş edip incelemesini yapmıştı ve gayet iyi performans verdiği için bu kartı önerdim. Kasana sığmayacağını düşünüyorsan kartın tek fanlı modelini alabilirsin.

Sana bu kartı 2. el almanı öneriyorum çünkü 1030'a vereceğin parayla bunu al ve kalan parayla 2GB RAM alırsın ya da ilerde yine gerek duyacağını düşünüyorsan güzel bir PSU alabilirsin. Ya da paran varsa ikisini de al :D.

Kartın tek fanlı modeli (Aslına bakarsan tek fanlı modelini daha çok alan olmuş :)): US $55.88 |Tahmini Teslimat Zamanı
Bahsettiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 fanlı modeli bence sığar gibi sence sığar mı?

Dosya Ekleri

• CYMERA_20190126_225453.jpg
    CYMERA_20190126_225453.jpg
    151,1 KB · Görüntüleme: 52
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı