Bu kadar saçma bir yorum görmedim. İnsanları yanlış yönlendirdiğini yetmezmiş gibi bir de bunu meşrulaştırmaya çalışıyorsun. Gülünç.Asıl siz her yorum yapana böyle çıkışırsanız özgür düşünce diye bir şey kalmaz. RX 570'i besleyebilme ihtimali düşük ama bunu OC ile bir miktar halledebilir. Sırf işlemcisi eski diye kısa ömürlü, daha doğrusu eski bir kart mı alsın?
Raporlayalım, yanlış bilgilendirmeden ceza yesin.Cidden çok kalitesiz bir ortam oluşmaya başladı. 8 gb ram ve 500 watt psu gören hemen 2 bin liralık kart önermeye başlıyor. Şaka gibi...
i5 2320 ve overclock... AnlıyorumAsıl siz her yorum yapana böyle çıkışırsanız özgür düşünce diye bir şey kalmaz. RX 570'i besleyebilme ihtimali düşük ama bunu OC ile bir miktar halledebilir. Sırf işlemcisi eski diye kısa ömürlü, daha doğrusu eski bir kart mı alsın?
Cidden çok kalitesiz bir ortam oluşmaya başladı. 8 GB RAM ve 500 Watt PSU gören hemen 2 bin liralık kart önermeye başlıyor. Şaka gibi...
Çarpan kilidi kapalı bir işlemciye nasıl OC yapılacaksa artık.i5 2320 ve overclock... Anlıyorum
R3 1200-1300X ile nasıl denk olsun, bize bir performans testi at da görelim. İşkembeden sallıyorsun. Cehalet kokuyor yorumların.Bu işlemcinin aşağı yukarı R3 1200- 1300X ayarı bir performansı olduğunu düşünürsek pek de şaka gibi değil.
32 nm bir işlemciyle 12 nm bir işlemciyi kıyaslamak doğru değil.Bu işlemcinin aşağı yukarı R3 1200- 1300X ayarı bir performansı olduğunu düşünürsek pek de şaka gibi değil.
750 Ti kafidir. Üstü gitmez bu işlemciye.
Bu iki kart da yakın fiyatlarda. Az önce ikinci el Nvidia ekran kartına karşıydın ama İkinci el AMD öneriyosun. Herkes bilir ki Nvidia AMD'den uzun ömürlüdür.Alacak arkadaş, sana önereceğim ekran kartları eğer 720P çözünürlükte oynuyorsan GT 1030 yeterli. 1080P çözünürlükte ise RX 460 öneririm.
Evet ciddi bir yorum. Ben bir yanlışlık göremiyorum? 750Ti yerine GT 1030 veya RX 460 da tercih edilebilir.750 Ti derken? Umarım ciddi bir yorumdur...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.