i5 2330M ve R7 240 Hazır Sistem Nasıldır?

Bu sisteme para verme. Şuanki sisteminle neredeyse aynı performansı verir.
Bütçeni söyle, çok daha iyi bir bilgisayar toplamana yardım edelim.

Bu sisteme para verme. Şuanki sistemin ile neredeyse aynı performansı verir.
Bütçeni söyle, çok daha iyi bir bilgisayar toplamana yardım edelim.

1500 1600₺ cs go'dan başka oyun düşünmüyorum yardımcı olursan sevinirim.(Bu arada şuan bir bilgisayarım yok orda yazanı kısa zamanda kaldıracağım.) Monitörüm var.

OzanÇelik, size hazır sistem önermiyorum. Bilgisayarın fiyatının çok daha fazlasını ödüyorsunuz. Kendiniz ayrı ayrı alırsanız çok daha verimli bir bilgisayar elde edersiniz. Kurulumu en yakın bir bilgisayarcıda yapabilirsiniz :) ben r7 240 adı ekran kartını 500 tl lik sisteme aldım 1000 lira civarında bir bütçeye yazık olacaktır.

upload_2017-10-8_19-46-18.png
AMD ve İntel olarak iki sistem toplam intel CS:GO oyununda daha stabil FPS verir ama AMD ye ileride daha iyi işlemciler takabilirsiniz. Ben sistemi ileridede çok fazla güncellemem derseniz intel daha mantıklı olacaktır.

OzanÇelik, size hazır sistem önermiyorum. Bilgisayarın fiyatının çok daha fazlasını ödüyorsunuz. Kendiniz ayrı ayrı alırsanız çok daha verimli bir bilgisayar elde edersiniz. Kurulumu en yakın bir bilgisayarcıda yapabilirsiniz :) ben r7 240 adı ekran kartını 500 tl lik sisteme aldım 1000 lira civarında bir bütçeye yazık olacaktır.[/Emeğin için teşekkürler,hazır sistem istemem sebebim en büyük korkum olan statik elektrik konusu,yoksa bilgisayarcıda staj yapıyorum neredeyse her gün onlarca bilgisayar söküp takıyoruz.Kendi bilgisayarım olacağı için daha dikkat gösteriyorum.

Eki Görüntüle 262525AMD ve İntel olarak iki sistem toplam intel CS:GO oyununda daha stabil FPS verir ama AMD ye ileride daha iyi işlemciler takabilirsiniz. Ben sistemi ileridede çok fazla güncellemem derseniz intel daha mantıklı olacaktır.

Emeğin için teşekkürler, seçtiğin parçalar mantıklı geliyor düşüneceğim, İntel düşünüyorum peki o işlemciyle anakartı beraber kullanmak için bir ayar yapmak gerekiyor mu, duyduğuma göre o anakarta bios güncellemesi gibi yanlış hatırlamıyorsam ayar yapmak lazım diyorlar doğru mudur yoksa takıp kullanacak mıyım?

Emeğin için teşekkürler, seçtiğin parçalar mantıklı geliyor düşüneceğim, İntel düşünüyorum peki o işlemciyle anakartı beraber kullanmak için bir ayar yapmak gerekiyor mu, duyduğuma göre o anakarta bios güncellemesi gibi yanlış hatırlamıyorsam ayar yapmak lazım diyorlar doğru mudur yoksa takıp kullanacak mıyım?
Biraz geç yazdım ama bence AMD al çünkü 2020 yılına kadar bu mimariyi kullanacak ve hemen eskimeyecek. Bunun yanında hem Ryzen3 yükseltmesi yaparsın ve ya Ryzen5 alırsın. Bunlar İ3 ve İ5 ten daha performanslı olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı