i5 2400 R7 240 sisteme Windows 11 kurulur mu?

Arkadaş oyun oynamayacağım demiş. Oynasa Windows 10 tavsiye edilirdi. Günlük kullanım için 11 ideal hocam.

Yardımlarınız için teşekkür ederim Windows 11 LTSC kullanacağım.

patlar yok olursunuz hocam bana güvenin ve sakın denemeyin bile Windows 11 kurarsın ama kullanamazsın sadece bilgisayar açılır mouse bile oynatamazsın o işlemci nedir hocam Custom Windows tavsiye ederim Windows 11 kurma sakın. i5 7. nesil 500GB bilgisayarım var benimkinde kaldırmadı sizin bilgisayar direkt patlar.

Hocam siz HDD mi kullanıyorsunuz?

Kasmasın da demiş ama.
Demiş ancak ben çok kasacağını düşünmüyorum. Diğer kuran kişiler de kasmadığını söylemiş. Kullanan kişiler söylüyor. Ben söylemiyorum.

İşlemcinin ve anakartın ( çoğu LGA 1155 anakarta TPM 2.0 desteği yoktur) resmi Windows 11 desteği yoktur. Yani Custom Windows 11 kurabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Eğer ki, Valorant ve LoL falan oynuyorsanız Windows 11'de de oynayamazsınız anakartın TPM 2.0 desteği olmadığı için.

İşlemcinin ve anakartın ( çoğu LGA 1155 anakarta TPM 2.0 desteği yoktur) resmi Windows 11 desteği yoktur. Yani Custom Windows 11 kurabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Eğer ki, Valorant ve LoL falan oynuyorsanız Windows 11'de de oynayamazsınız anakartın TPM 2.0 desteği olmadığı için.

Hocam zaten bypass edeceğim Custom Windows'lara güvenemiyorum

Kuruluyor. Attığım konuya bak. Saçma sapan bilgiler verme.

@xmatugfg arkadaşım kurulur kurulmasına ama performansı ne olur bilemem.

Kurulmuyor demedim zaten ama bilgisayar patladıktan sonra bir anlamı kalmaz yani bilgisayar patlatamazda ayarları bile açamazsın çok fena kasar öylede bir anlamı kalmaz adamın iyiliği için söylüyorum.

Kurulmuyor demedim zaten ama bilgisayar patladıktan sonra bir anlamı kalmaz yani bilgisayar patlatamazda ayarları bile açamazsın çok fena kasar öylede bir anlamı kalmaz adamın iyiliği için söylüyorum.
i5 2500 ile kullanan birisi bunu yazmış. Sence bu adam bunu yazdığına göre kasar mı? Lütfen aslı olmayan argümanlar kullanmayın.

Dosya Ekleri

• 1719680552607.png
    1719680552607.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı