Gta 5, 2015te ki oyun değil. Üstüne kaç tane güncelleme geldi, oyun ağırlaştı. Attığın videoda ki sistem ile konu sahibinin sistemi aynı değil ayrıca. Yine oynatmaz demiyorum ama 720p en düşük ayarlarda 30 FPS falan.
300W PSU da 6 pinli güç bağlantısını olduğunu sanmam hocam zaten o kart için 300W yetmez çalışsa bile oyuna falan girdiğinizde güç tüketimi artacaktır 300W PSU bunu karşılamayınca sistem restart atar.
730 la oynayamıyordu benim de arkadaşım. 4650 1080p desteklemiyor zaten. O kart oyun falan oynatmaz. Detaya inmeye gerek yok. 1060 alacalsın geçeceksin demem lazımdı.
Gta 5, 2015te ki oyun değil. Üstüne kaç tane güncelleme geldi, oyun ağırlaştı. Attığın videoda ki sistem ile konu sahibinin sistemi aynı değil ayrıca. Yine oynatmaz demiyorum ama 720p en düşük ayarlarda 30 FPS falan.
730 la oynayamıyordu benim de arkadaşım. 4650 1080p desteklemiyor zaten. O kart oyun falan oynatmaz. Detaya inmeye gerek yok. 1060 alacalsın geçeceksin demem lazımdı.
GTA 5 Low ayarlarda 40-50FPS alabilirsiniz hocam CS2 de 40-50 FPS alabilirsin Low ayarlarda ama deneme bence gram keyif vermez Assetto Corsa trafik modu kuracaksan çok sistem isteyen bir mod bir dene şansını ETS 2 açar rahat oynarsın.
Onu nasıl beceriyorsun hocam diyeceğimde gta 5 çok saçma bir oyun. Rdr ve uncharted 4 de benim 1060 i5 4. Nesil pc yi %100 kullanıyordu oyunlar ve sorunsuz oynatıyordu.