i5-2400 sistem GTA 5 performansı nasıldır?

İşletim sistemi
Windows 10
Ekran kartı ve işlemci yeterli ancak GTA 5 4 GB RAM ile imkansız bir şey oynanmıyor. Ekran kartınız iyi yüksek ayarlarda oynarsanız FPS de 40-45 alırsınız ancak RAM az olduğundan çok drop yiyeceksiniz ve bu durum çok sinir bozucu bir hale geliyor. Önerim bir 4 GB RAM daha ekleyebilirseniz akarsınız çok rahat.
işin gerçegi almayı dusnuyorm suan 250tl var fakat o bütceyede bulabilrmiyim bilmiyorm.
Watch Dogs kaldırmaz, işlemci sisteme göre çok eski.
önceden oynuyordm cok nadir drop giriyordu

İşin gerçegi almayı dusnuyorum şu an 250TL var fakat o bütceyede bulabiliri miyim bilmiyorum.

Önceden oynuyordm cok nadir drop giriyordu.

300 liraya sıfır 8 GB RAM alanlar var. 250 liraya hayli hayli 4 GB RAM bulursunuz. RAM eklemesinden sonra Watch Dogs ve GTA 5 gibi oyunlarda rahatça dropsuz oynayabilirsiniz.

DDR3 RAM ama markasını bılmıyorum marka fark ediyor mu.

O zaman DDR3 RAM alman gerek. Marka aynı olsa iyi olur olmasa da olur ancak aynı olsa daha iyi olur. Mühim olan raminin MHz değeri ile aynı olan bir 4 GB RAM alman gerek. Mesela bende 2 GB RAM vardı 800 MHz bir 2 GB daha 800 MHz aldım bunun gibi. MHz değerini ise görev yöneticinden performans kısmında RAM'e tıklayıp sağ altta görebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı