HataVerenGuncelleme
Hectopat
Ben öğrendim de sen sallıyorsun.
Yanlış öğreniyorsun ve üstüne yanlış bilgi veriyorsun.
3 sekme firefox açık olunca 3 GB kullanıyor.
Ben öğrendim de sen sallıyorsun.
Yanlış öğreniyorsun ve üstüne yanlış bilgi veriyorsun.
3 sekme Firefox açık olunca 3 GB kullanıyor.
Arka plandaki işlemlerin hepsini durdurup ekran görüntüsü aldın galiba. Windows 10'nun normal kullanımda 2-2.5 GB'tan aşağı RAM kullandığına şahit olmadım.Yanlış öğreniyorsun ve üstüne yanlış bilgi veriyorsun.
3 sekme firefox açık olunca 3 GB kullanıyor.
Hayır, ekran görüntüsü aldığımda da bu şekildeydi.Arka plandaki işlemlerin hepsini durdurup ekran görüntüsü aldın galiba. Windows 10'nun normal kullanımda 2-2.5 GB'tan aşağı RAM kullandığına şahit olmadım.
8.1'e anca yeter.4 yetmez mi? =o
İlk açılışta 1.7 GB'ı gördüm sonra 3 GB'a kadar uçuyor.Arka plandaki işlemlerin hepsini durdurup ekran görüntüsü aldın galiba. Windows 10'nun normal kullanımda 2-2.5 GB'tan aşağı RAM kullandığına şahit olmadım.
Sadece Chrome'da bir sekme açık. Sistem RAM kullanımı 3GB. Windows 10 Home SL yüklü.Hayır, ekran görüntüsü aldığımda da bu şekildeydi.
SSD takılı zaten.SSD takacağım diyorsan yükleyebilirsin.
Hocam Ekran görüntüleri hata veriyor.Sadece Chrome'da bir sekme açık. Sistem RAM kullanımı 3GB. Windows 10 Home SL yüklü.
Eki Görüntüle 995109Eki Görüntüle 995110
Neden böyle oldu anlamadım. Tekrar ss aldım şimdi aynı senaryoda RAM kullanımı 2.3 GB.Hocam Ekran görüntüleri hata veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.