i5 2400 Sistem Windows 10 kaldırır mı?

EnesTemiz33

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:

i5 2400 CPU 3.10 GHz.
4+4 1333 MHz RAM.
AMD Radeon HD 6510 1 GB.

Şu an sistemimde Windows 7 kurulu durumda. Ben güncellik açısından Windows 10 kurmak istiyorum. Sorum başlıkta ki gibi, sistemim Windows 10'u rahat bir şekilde kaldırır mı? Donma, kasma vs. yaşanır mı?
Ayrıca oyun performansında artış gözükür mü?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ssd varsa kaldırır, eğer açılırken siyah ekranda uzun süre kalırsa ulpsi kapatırsanız düzelir. Bu siyah ekran gcn olmayan kartlarda yaygın bir driver sorunu.

Arkadaşlar sistemim şu şekilde:

i5 2400 CPU 3.10 GHz.
4+4 1333 MHz RAM.
AMD Radeon HD 6510 1 GB.

Şu an sistemimde Windows 7 kurulu durumda. Ben güncellik açısından Windows 10 kurmak istiyorum. Sorum başlıkta ki gibi, sistemim Windows 10'u rahat bir şekilde kaldırır mı? Donma, kasma vs. yaşanır mı?
Ayrıca oyun performansında artış gözükür mü?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

10 senelik çöp bilgisayara bile Windows 10 kurdum gayet de sorunsuz çalışıyor senin sistem hayli hayli kaldırır.

Hayır SSD yok.
Ssd varsa kaldırır, eğer açılırken siyah ekranda uzun süre kalırsa ulpsi kapatırsanız düzelir. Bu siyah ekran gcn olmayan kartlarda yaygın bir driver sorunu.
Hocam ULPS ve GCN ne ? Biraz açarsanız sevinirim.
10 senelik çöp bilgisayara bile Windows 10 kurdum gayet de sorunsuz çalışıyor senin sistem hayli hayli kaldırır.
Hocam bir sorun vs. var mı ?
Şuan sorunsuz kullanıyorum donmuyor.
Sisteminiz nedir hocam ?

i5 2400
8 GB RAM
GTX 760
240 GB SSD.
Windows 10 konusunda sıkıntı yaşamadım. İçimde hep Win 8 daha mı iyi düşüncesi var.
Hocam bende SSD yok. Şimdi ben Windows 10 kurarsam çok mu yavaşlar sistem ? Yoksa birşey olmaz mı ? Başka konularda HDD katili vs. demişler. Ayrıca oyun performansım düşer mi ?

Hocam ULPS ve GCN ne ? Biraz açarsanız sevinirim.
Gcn; Amd'nin Rdna'dan önceki mimarisi. Ulps; crossfire da 2.ekran kartını güç tasarrufuna alıyor. Ama Windows 10 da gcn'den eski mimarili gpularda yaygın bir şekilde uyumsuzluk yapıyor. Sistemin oldukça geç açılıp masaüstünde de tepkiselliğin çok kötü olmasına neden olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı