i5 2400 Sistem Windows 10 kaldırır mı?

Gcn; Amd'nin Rdna'dan önceki mimarisi. Ulps; crossfire da 2.ekran kartını güç tasarrufuna alıyor. Ama Windows 10 da gcn'den eski mimarili gpularda yaygın bir şekilde uyumsuzluk yapıyor. Sistemin oldukça geç açılıp masaüstünde de tepkiselliğin çok kötü olmasına neden olabiliyor.
Hocam diyelim Windows 10 kurdum ve bu belirtiler göründü. GCN'yi kapatmak çok mu zor ? Yoksa hemen bulup kapatabileceğim bir şey mi ?

Gcn bir grafik mimarisi hocam. Sizin karttan sonra çıktı. Ulpsi kapatmanız gerekiyor. Yapması çok kolay.
Peki hocam teşekkür ederim o zaman size. Diğer arkadaşlarda deneyimlerini söylerlerse Windows 10'u kurup kurmayacağıma karar vereceğim. Teşekkür ederim yardımınız için 🥰

Peki hocam teşekkür ederim o zaman size. Diğer arkadaşlarda deneyimlerini söylerlerse Windows 10'u kurup kurmayacağıma karar vereceğim. Teşekkür ederim yardımınız için 🥰
Hocam bence ssd olmadan bulaşmayın.
2670qm ve 6770m ile pek hoş tecrübelerim olmadı. Ama ssd ve ulps kapatma ile win7'den çok daha iyi oldu.

Hocam bende SSD yok. Şimdi ben Windows 10 kurarsam çok mu yavaşlar sistem? Yoksa bir şey olmaz mı? Başka konularda HDD katili vs. demişler. Ayrıca oyun performansım düşer mi?

SSD ihtiyaç bence çünkü iki kat hızlı oluyor. HDD donuyor okuma yazma hızı yapılan işlemler için yetmiyor. En kötü 120 GB SSD alıp sistemi SSD'ye oyunlaro HDD'ye yükleyip donmadan kurtarırsın sistemi.

SSD ihtiyaç bence çünkü iki kat hızlı oluyor. HDD donuyor okuma yazma hızı yapılan işlemler için yetmiyor. En kötü 120 GB SSD alıp sistemi SSD'ye oyunlaro HDD'ye yükleyip donmadan kurtarırsın sistemi.
Hocam bende şuan bir adet HDD var. Babamın iş yerindeki yazılımcı arkadaşı da yarın 500 GB'lik bir HDD verecek. Zaten en fazla iki adet depolama aygıtı takabiliyorum. SSD alırsam babamın arkadaşı boşuna vermiş olacak, yada benim bütün oyunlarımın olduğu HDD gidecek. Çok karıştı kafam.

Hocam bende şu an bir adet HDD var. Babamın iş yerindeki yazılımcı arkadaşı da yarın 500 GB'lik bir HDD verecek. Zaten en fazla iki adet depolama aygıtı takabiliyorum. SSD alırsam babamın arkadaşı boşuna vermiş olacak, ya da benim bütün oyunlarımın olduğu HDD gidecek. Çok karıştı kafam.

Yazılımcıya veya bir internet kafeciye rica edip senin HDD'deki her şeyi 500 GB HDD'ye taşır. Bütçene göre bir SSD alip sistemi ona kurabilirsiniz. Donmadan takılmadan kurtulmak için SSD gerekiyor.

Yazılımcıya veya bir internet kafeciye rica edip senin HDD'deki her şeyi 500 GB HDD'ye taşır. Bütçene göre bir SSD alip sistemi ona kurabilirsiniz. Donmadan takılmadan kurtulmak için SSD gerekiyor.
Hocam bu işlemi kendim yapabilir miyim ?
Hocam ben bunu nasıl düşünemedim. Sağolun 😍

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı