mami2341 Decapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 79 26 Aralık 2020 #1 CS:GO oynanamayacak derecede kasıyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Sistem bilgilerim fotoğrafta. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (137).png 343,3 KB · Görüntüleme: 121
CS:GO oynanamayacak derecede kasıyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Sistem bilgilerim fotoğrafta.
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 26 Aralık 2020 #2 mami2341 dedi: CS:GO oynanamayacak derecede kasıyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Sistem bilgilerim fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı, RAM miktarı, PSU ne acaba? Artı 0 Eksi
mami2341 dedi: CS:GO oynanamayacak derecede kasıyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Sistem bilgilerim fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı, RAM miktarı, PSU ne acaba?
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 26 Aralık 2020 #3 Mr. Edri dedi: Ekran kartı, RAM miktarı, PSU ne acaba? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM'i var ama ekran kartı belli değil. Artı 0 Eksi
Mr. Edri dedi: Ekran kartı, RAM miktarı, PSU ne acaba? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM'i var ama ekran kartı belli değil.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #4 Ekran kartınız işlemci grafik birimi mi? Artı 0 Eksi
tıraktor Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 592 Çözümler 1 26 Aralık 2020 #5 mami2341 dedi: CS:GO oynanamayacak derecede kasıyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Sistem bilgilerim fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı? Artı 0 Eksi
mami2341 dedi: CS:GO oynanamayacak derecede kasıyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Sistem bilgilerim fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı?
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 26 Aralık 2020 #6 Grafik ayarlarını en aşağıya çekin. Aşağıda verdiğim komutları oyunun başlatma seçeneklerine ekleyin Steam Kütüpahenizden girip. Kod:Panoya kopyala -high -nojoy +mat_queue_mode 2 -threads 4 -nod3d9ex1 -novid -tickrate 128 Bunun haricinde Steam Atölyeden Config Generator isimli haritayı indirip FPS Boost seçeneğini aktif edin ve oyunu yeniden başlatın etkisi olacaktır. Fakat çok bir şey beklemeyin dahili GPU kullanıyorsunuz sonuç olarak. Artı 0 Eksi
Grafik ayarlarını en aşağıya çekin. Aşağıda verdiğim komutları oyunun başlatma seçeneklerine ekleyin Steam Kütüpahenizden girip. Kod:Panoya kopyala -high -nojoy +mat_queue_mode 2 -threads 4 -nod3d9ex1 -novid -tickrate 128 Bunun haricinde Steam Atölyeden Config Generator isimli haritayı indirip FPS Boost seçeneğini aktif edin ve oyunu yeniden başlatın etkisi olacaktır. Fakat çok bir şey beklemeyin dahili GPU kullanıyorsunuz sonuç olarak.
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Aralık 2020 #7 mami2341 dedi: CS:GO oynanamayacak derecede kasıyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Sistem bilgilerim fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartını tahmin ediyoruz. Artı 0 Eksi
mami2341 dedi: CS:GO oynanamayacak derecede kasıyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Sistem bilgilerim fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartını tahmin ediyoruz.
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 26 Aralık 2020 #8 Windows 10 korsan mı kullanıyorsun? Bu sistem de kasması ilginç. Ekran kartın ne, kullandığın PSU nedir? Artı 0 Eksi
Windows 10 korsan mı kullanıyorsun? Bu sistem de kasması ilginç. Ekran kartın ne, kullandığın PSU nedir?
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 26 Aralık 2020 #9 TRVDehşeti dedi: 8 GB RAM'i var ama ekran kartı belli değil. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi uçtu galiba. Ses soluk yok. Artı 0 Eksi
TRVDehşeti dedi: 8 GB RAM'i var ama ekran kartı belli değil. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi uçtu galiba. Ses soluk yok.
KS KS mami2341 Decapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 79 26 Aralık 2020 #10 TRVDehşeti dedi: 8 GB RAM'i var ama ekran kartı belli değil. Genişletmek için tıkla... tıraktor dedi: Ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Furkan Konca dedi: Windows 10 korsan mı kullanıyorsun? Bu sistem de kasması ilginç. Ekran kartın ne, kullandığın PSU nedir? Genişletmek için tıkla... TRVDehşeti dedi: Konu sahibi uçtu galiba. Ses soluk yok. Genişletmek için tıkla... buradayız burada az işim vardıda göremedim mesajları kusura bakmayın Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (144).png 336,4 KB · Görüntüleme: 83 Ekran Görüntüsü (144).png 336,4 KB · Görüntüleme: 87 Artı 0 Eksi
TRVDehşeti dedi: 8 GB RAM'i var ama ekran kartı belli değil. Genişletmek için tıkla... tıraktor dedi: Ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Furkan Konca dedi: Windows 10 korsan mı kullanıyorsun? Bu sistem de kasması ilginç. Ekran kartın ne, kullandığın PSU nedir? Genişletmek için tıkla... TRVDehşeti dedi: Konu sahibi uçtu galiba. Ses soluk yok. Genişletmek için tıkla... buradayız burada az işim vardıda göremedim mesajları kusura bakmayın