i5-2400 sistemde CS:GO çok kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

mami2341

Decapat
CS:GO oynanamayacak derecede kasıyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim.
Sistem bilgilerim fotoğrafta.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (137).png
    Ekran Görüntüsü (137).png
    343,3 KB · Görüntüleme: 117
İdare eder CS:GO oynamak için alabilirsiniz.
Madem kart öneriyorsunuz düzgün bir şey söyleyin. HD 5450 çok zayıf bir kart. "CS:GO oynamak için" diye gözünüzde küçültmeyin işi. R7 240 alınabilir 2. el. @mami2341 sakın alma o kartı. Paranı çöpe atmış olursun.

Madem kart öneriyorsunuz düzgün bir şey söyleyin. HD 5450 çok zayıf bir kart. "CS:GO oynamak için" diye gözünüzde küçültmeyin işi. R7 240 alınabilir 2. el. @mami2341 sakın alma o kartı.
Arkadaşın bütçesine göre kart öneriyoruz yoksa bende 300 lira yaparsa bütçesini R7 240 alsın diyorum.
Bende ki ekran kartı neden kaldırmıyor bilginiz var mı?

Ekran kartınız yok çünkü görüntü işlemcinin içindeki gömülü karttan geliyor oda çok yetersiz.

Tamam o zman çünkü böyle kasmayla PC hiçbir işe yaramıyor bir de PC'de ekran kartı olmadığını nasıl anlıyoruz.

2.gönderdiğiniz resimde Intel HD yazmayıp aldığınız ekran kartının markası yazarsa anlıyorsunuz ya da aygıt yöneticisinden de bakabilirsin kartı alacaksan ilk önce sürücülerini kurmayı unutma yoksa PC ilk önce kartı görmez.
bu olurmu ve neden kasıyor ki herkes harici ekran kartımı kullanıyor oyun oynıyanlar
250tl ye kadar indirirseniz kaçmaz.

2.gönderdiğiniz resimde Intel HD yazmayıp aldığınız ekran kartının markası yazarsa anlıyorsunuz ya da aygıt yöneticisinden de bakabilirsin kartı alacaksan ilk önce sürücülerini kurmayı unutma yoksa PC ilk önce kartı görmez.

çok teşekkürler yardımlarınız için

Kartı alıyom da sürücüleri kurmak derken zamanınız varsa anlatırmısınz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı