Madem kart öneriyorsunuz düzgün bir şey söyleyin. HD 5450 çok zayıf bir kart. "CS:GO oynamak için" diye gözünüzde küçültmeyin işi. R7 240 alınabilir 2. el. @mami2341 sakın alma o kartı. Paranı çöpe atmış olursun.İdare eder CS:GO oynamak için alabilirsiniz.
Arkadaşın bütçesine göre kart öneriyoruz yoksa bende 300 lira yaparsa bütçesini R7 240 alsın diyorum.Madem kart öneriyorsunuz düzgün bir şey söyleyin. HD 5450 çok zayıf bir kart. "CS:GO oynamak için" diye gözünüzde küçültmeyin işi. R7 240 alınabilir 2. el. @mami2341 sakın alma o kartı.
Bende ki ekran kartı neden kaldırmıyor bilginiz var mı?
Bu olur mu ve neden kasıyor ki herkes harici ekran kartımı kullanıyor oyun oynayanlar.
tamam o zman çünkü böyle kasmayla pc hiç bi işe yaramıyor birde pc de ekran kartı olmadığını nasıl anlıyoruzBu kartı alabilirsiniz 2016'ya kadar bütün oyunları oynadım GTA V normal-High ayarlarda 30 FPS veriyor CS:GO'da 60-100 arası değişiyor kesinlikle öneririm.
Tamam o zman çünkü böyle kasmayla PC hiçbir işe yaramıyor bir de PC'de ekran kartı olmadığını nasıl anlıyoruz.
250tl ye kadar indirirseniz kaçmaz.bu olurmu ve neden kasıyor ki herkes harici ekran kartımı kullanıyor oyun oynıyanlar
çok teşekkürler yardımlarınız için2.gönderdiğiniz resimde Intel HD yazmayıp aldığınız ekran kartının markası yazarsa anlıyorsunuz ya da aygıt yöneticisinden de bakabilirsin kartı alacaksan ilk önce sürücülerini kurmayı unutma yoksa PC ilk önce kartı görmez.
250tl ye kadar indirirseniz kaçmaz.
Rica ederim ne demek.çok teşekkürler yardımlarınız için
Kartı alıyom da sürücüleri kurmak derken zamanınız varsa anlatırmısınz2.gönderdiğiniz resimde Intel HD yazmayıp aldığınız ekran kartının markası yazarsa anlıyorsunuz ya da aygıt yöneticisinden de bakabilirsin kartı alacaksan ilk önce sürücülerini kurmayı unutma yoksa PC ilk önce kartı görmez.
250tl ye kadar indirirseniz kaçmaz.
Kartın üreticisi sitesinden o kart için yapılmış, işletim sisteminize uygun driver dosyasını indireceksiniz. Ardından masaüstüne atıp program kurar gibi kuracaksınız. Bu kadar.Kartı alıyom da sürücüleri kurmak derken zamanınız varsa anlatırmısınz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.