Madem kart öneriyorsunuz düzgün bir şey söyleyin. HD 5450 çok zayıf bir kart. "CS:GO oynamak için" diye gözünüzde küçültmeyin işi. R7 240 alınabilir 2. el. @mami2341 sakın alma o kartı. Paranı çöpe atmış olursun.
Madem kart öneriyorsunuz düzgün bir şey söyleyin. HD 5450 çok zayıf bir kart. "CS:GO oynamak için" diye gözünüzde küçültmeyin işi. R7 240 alınabilir 2. el. @mami2341 sakın alma o kartı.
Bu kartı alabilirsiniz 2016'ya kadar bütün oyunları oynadım GTA V normal-High ayarlarda 30 FPS veriyor CS:GO'da 60-100 arası değişiyor kesinlikle öneririm.
Bu kartı alabilirsiniz 2016'ya kadar bütün oyunları oynadım GTA V normal-High ayarlarda 30 FPS veriyor CS:GO'da 60-100 arası değişiyor kesinlikle öneririm.
2.gönderdiğiniz resimde Intel HD yazmayıp aldığınız ekran kartının markası yazarsa anlıyorsunuz ya da aygıt yöneticisinden de bakabilirsin kartı alacaksan ilk önce sürücülerini kurmayı unutma yoksa PC ilk önce kartı görmez.
2.gönderdiğiniz resimde Intel HD yazmayıp aldığınız ekran kartının markası yazarsa anlıyorsunuz ya da aygıt yöneticisinden de bakabilirsin kartı alacaksan ilk önce sürücülerini kurmayı unutma yoksa PC ilk önce kartı görmez.
Kartın üreticisi sitesinden o kart için yapılmış, işletim sisteminize uygun driver dosyasını indireceksiniz. Ardından masaüstüne atıp program kurar gibi kuracaksınız. Bu kadar.