i5 2400 Sisteme Anakart Tavsiyesi

• Konuyu başlatan MCG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 7.484
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MCG

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar aranıza yeni katıldım technopatın etkinliklerini (videolar , haberler , tanıtımlarvs.) 10 11 aydır takip ediyordum foruma gelip konularda geziyordum ama başlık açmak bugüne nasip oldu . Tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi verirseniz çok memnun olurum :)

Gelelim konuya arkadaşlar liseye başlarken aldığım ve hala kullandığım (toplamda 5 sene) bilgisayarımın anakartında bi takım sorunlar var (usbleri görmüyor , ses girişlerini onaylamıyor vs.) sorunları çözmeye çalıştım fakat ufak tefek geçici çözümler harici birşey bulamadım bende bilgisayarımı parça parça yenilemeye karar verdim . Şu an ki bilgisayarımın özelliklerini aşağıya yazıyorum ve 1 sene kadar idare edecek anakart veyahut yeni bir pc için tavsiyelerinizi bekliyorum. (Not: Yeni pc tavsiyesinde "windows işletim sistemi , nvidia , intel" sistemde bu yazılımlar ve donanımların olmasını dikkate alırsanız sevinirim .)

PC Özellikleri
Everest Kasa (orta sınıf bişey modelini bulamadım)
LG Dvd/Cd Rom
Asus P8H61 USB 3.0 Anakart (Bu anakart yerine 1 sene kadar idare edecek 200liraya kadar bi anakartta tavsiye edebilirsiniz)
Asus Nvidia ENGTS450 Ekran Kartı
İntel i5 2400 CPU 3.10 GHZ işlemci
4GB Ram
500 Gb Harddisk
(SSD olmadığı için kullanmıyorum bununda tavsiyesini alabilirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart olarak GIGABYTE GA-B75M-D2V Intel B75 2200MHz (O.C.) DDR3 LGA1155 mATX Anakart İşlemci ya da Asus H61m-k 1600mhz Ddr3 Lga1155 Matx Anakart GittiGidiyor'da 139475114 Bunlardan birini tercih edebilirsin (işlemcine uygun olarak)
SSD İçin sana önerim; Bütçeni çok zorlamadan; Samsung 120Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540Mb / Yazma 410Mb) Ssd - Vatan Bilgisayar
Eğer ilerleyen zamanlarda ekran kartı almak istersen (Uygun bütçe için) alacağın cihaz bu olmalı: Asus Gtx750 Ti Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

• Beğen
İfadeler: MCG
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı