i5-2400 sisteme ekran kartı önerisi

hocam ikinci elde 1000 lira buldum
O ikinci el, inan ordan buradan para bulun sıfır 570 almaya çalışın. İsterseniz karşılaştırma videolarına bakın GTX 1050 Tİ VS RX 570 diye. Özellikle COD oyunlarında RX 570 daha fazla performans vermekte farkı açıyor.
Genel olarakta 570 daha performanslıdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Örnek karşılaştırma videoları.

Hepsiburadada ASUSHB kodu ile 1100'e geliyor strix versiyonu.

Asus STRIX-RX570-4G- Gaming GDDR5 256Bit Ekran Kartı Fiyatı
hocam bu çok iyi peki teşekkür ediyorum
O ikinci el, inan ordan buradan para bulun sıfır 570 almaya çalışın. İsterseniz karşılaştırma videolarına bakın GTX 1050 Tİ VS RX 570 diye. Özellikle COD oyunlarında RX 570 daha fazla performans vermekte farkı açıyor.
Genel olarakta 570 daha performanslıdır.

Örnek karşılaştırma videoları.

peki hocam i5 2400'e darboğaz olur mu sizce?

İkinci nesil ıntel işlemciler hâlen güncelliğini koruyan performanslı işlemciler. Zaten ıntel işlemcilerde 1. ve 2. nesil arasında büyük bir fark oldu, bir de 7. ve 8. Nesil arasında. 2-7 arası aman aman bir fark yok. Darboğaz olursa da çok az olacaktır duruma göre.

İkinci nesil ıntel işlemciler hâlen güncelliğini koruyan performanslı işlemciler. Zaten ıntel işlemcilerde 1. ve 2. nesil arasında büyük bir fark oldu, bir de 7. ve 8. Nesil arasında. 2-7 arası aman aman bir fark yok. Darboğaz olursa da çok az olacaktır duruma göre.
başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin ama benim ana kartıma uyar değil mi rx 570 ? Anakart: Asus P8H61-M LE

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı