i5 2400 ve ECS H61H2-M2 Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Hocam 6X demişsiniz, 6 adet yuva olmadığına göre hız 6X diye yorumladım. Yuvanın bant genişliği oluyor kendisi, 16X olmazsa verim alamazsın karttan ama sen nereden ulaştın 6X hız olduğuna?
benim hatam 6x dediğim 6 pin girişli demeye çalışmıştım, mazur görün lütfen .
400W çok fazla 6+2 pin buldum Frisby marka almamı önerir misiniz ?

Tabii ki önermeyiz, yani forum olarak önermeyiz. Çin'de üretilen kalitesiz malları ülkede ucuza satmaya çalışıyorlar. Onun yerine High Power, FSP gibi markalardan alırsan daha sağlıklı olur, pin konusunda ise zaten GT 1030 ekstra güç girişine ihtiyaç durmuyor.

Frisby bu. Gerçek sonuçtan haberdar olmak için windows 7 görünümlü windows xp kullanan 256'lık internet kafe açan arkadaşlara sorabilirsin. Yav şimdi 400W. Çok yüksek bir değer değil. Uzun süre kullanacaksanız en baştan sıfır almak mantıklıydı. Fiyat yeterse bunu alın bence.

Zalman 600w Zm600le 12cm Fan Aktif Pfc Power Supply (psu) V2.3 2x - n11.com

Satıcı ile sorun yaşamayacağınızı umaraktan ürünü akakçeden ucuz olarak seçtiğimi belirteyim.

Tabii ki önermeyiz, yani forum olarak önermeyiz. Çin'de üretilen kalitesiz malları ülkede ucuza satmaya çalışıyorlar. Onun yerine High Power, FSP gibi markalardan alırsan daha sağlıklı olur, pin konusunda ise zaten GT 1030 ekstra güç girişine ihtiyaç durmuyor.
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Frisby bu. Gerçek sonuçtan haberdar olmak için windows 7 görünümlü windows xp kullanan 256'lık internet kafe açan arkadaşlara sorabilirsin. Yav şimdi 400W. Çok yüksek bir değer değil. Uzun süre kullanacaksanız en baştan sıfır almak mantıklıydı. Fiyat yeterse bunu alın bence.

Zalman 600w Zm600le 12cm Fan Aktif Pfc Power Supply (psu) V2.3 2x - n11.com

Satıcı ile sorun yaşamayacağınızı umaraktan ürünü akakçeden ucuz olarak seçtiğimi belirteyim.
Elbette bunu da inceleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı