i5 2400 ve GT 540M laptop kaç TL eder?

Kırık çıkık parçası yoksa, kararma yoksa 1400 yaz, rahat satılır. Kozmetik sıkıntıları varsa 1200TL'den satarsın. Piyasada aynı laptoplara 1.500 istiyorlar. 500TL diyen arkadaşım 500TL'ye atom işlemcili 2 GB RAM'li bilgisayarlardan var, günümüz şartlarında gerçeği konuşmak lazım.

Pek bi'şey bekleme. 500-600 lira anca.
Abartma istersen.
Kırık çıkık parçası yoksa, kararma yoksa 1400 yaz, rahat satılır. Kozmetik sıkıntıları varsa 1200TL'den satarsın. Piyasada aynı laptoplara 1.500 istiyorlar. 500TL diyen arkadaşım 500TL'ye atom işlemcili 2 GB RAM'li bilgisayarlardan var, günümüz şartlarında gerçeği konuşmak lazım.

Markası "Lenovo Z570" piyasa 6 Bin'den satılıyor. Ben 1700 TL dedim pazarlık payı bıraktım.
Acil değilse, kozmetiği düzgünse 1500'e gider o makina.
Vermeden yanında laptop klavyesini değiştireceğim termal macun vereceğim 100 TL'lik tek sorunu bataryası yok fakat şarj aletini dün aldım 0.

Abartma istersen.

Markası "Lenovo Z570" piyasa 6 Bin'den satılıyor. Ben 1700 TL dedim pazarlık payı bıraktım.

Vermeden yanında laptop klavyesini değiştireceğim termal macun vereceğim 100 TL'lik tek sorunu bataryası yok fakat şarj aletini dün aldım 0.
Nasıl abartma? 2. nesil Intel işlemci var cihazda, bi'de eski GT500 serisinden GPU. Azıcık bilgisayardan anlayan adam sana o fiyatı teklif eder.

Nasıl abartma? 2. nesil Intel işlemci var cihazda, Bi'de eski GT500 serisinden GPU. Azıcık bilgisayardan anlayan adam sana o fiyatı teklif eder.

Hocam haklısın ama, günümüze baktığında nerede i5 2. nesil bir bilgisayarın 500TL'ye satıldığını görüyorsun?
Adam akıllı bir ilan göster, tamam diyelim.
Bak AMD A4 işlemcili ve kusurlu laptopa 600TL fiyat çekmiş.

Hocam haklısın ama, günümüze baktığında nerede i5 2. nesil bir bilgisayarın 500TL'ye satıldığını görüyorsun?
Adam akıllı bir ilan göster, tamam diyelim.
Bak AMD A4 işlemcili ve kusurlu laptopa 600TL fiyat çekmiş.
Çok fahiş fiyatlar var. Saçmalık abidesi resmen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı