i5 2430m ve GT520MX Sisteme Macos Sürümü Önerisi

bugmenot

Megapat
Sistemim:
İşlemci: i5 2430m
Ekran Kartı 1: İntel Hd Graphics 3000
Ekran Kartı 2: Nvidia Geforce GT520MX
RAM: 4 GB Samsung DDR3 RAM
Wi-Fi Kartı: İntel Wireless-N 130

Soru 1: Ana işletim sistemi olarak kullanılır mı?
Soru 2: Kurulum imajı hangisini önerirsiniz?
Soru 3: İkinci ekran kartı devreye girer mi, girerse oyunlarda FPS düşer mi?
Soru 4: Wi-Fi kartım çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1. Evet tek bir şekilde macOS kullanabilirsiniz.
2. El Capitan kurmanı öneririm ama Sierra'da da sorun yaşayacağını sanmıyorum. ( SSD kullanıyorsan )
3. İkinci ekran kartı devreye girmez, zaten girse de performans alabileceğin bir kart değil yanı sıra Windows'da ki kadar da performans göstermez zaten.
4. Intel Wi-Fi kartların desteği yok.
1. Evet tek bir şekilde macOS kullanabilirsiniz.
2. El Capitan kurmanı öneririm ama Sierra'da da sorun yaşayacağını sanmıyorum. ( SSD kullanıyorsan )
3. İkinci ekran kartı devreye girmez, zaten girse de performans alabileceğin bir kart değil yanı sıra Windows'da ki kadar da performans göstermez zaten.
4. Intel Wi-Fi kartların desteği yok.

Çözüm
Cevap verdiğiniz için teşekkürler SSD yok ozaman El Capitanmı kurıyım ve oyun oynama imkanım yokmu.

Oyundan oyuna tabii ki değişir fakat günümüz de aktif olarak oynanan oyunlar için oldukça sorun yaşarsınız çünkü HD3000 çok yetersiz bir grafik birimi ve macOS'da zaten yapısal olarak oyun camiasına çok hitap etmiyor. El Capitan kurulumu yapın genel kullanım da çok sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı