i5-2450M eGPU hakkında

YakupAslan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
köle
Merhaba. Bilgisayarımda 2450M işlemci takılı ve sadece HD3000 grafik yongasına sahip. YouTube'da denk geldiğim videoda izlediğim kadarıyla, eGPU işlemini yapabilirim. Ayrıca notebookumu all in One'a dönüştürme gibi bir düşüncem de var. Öneriniz nedir, sizce bu işleme ve parça parasına değer mi? Güncel oyunları oynayabilir miyim? Witcher 3, Arkham Knight, R6, ac: Syn. Gibi oyunlar kütüphanemde öylece duruyor ve oynayamıyorum. Yazın elimdekini satıp yeni bilgisayar alma planım var fakat, hiç değilse bunu yapar kardeşime verir kendime yenisini toplarım diyorum.

Değmez paranı sakla masaüstü toplarsın güçlü bir CPU olsaydı mantıklı olurdu.
Haklısınız da, ben çok güçlü bir şey de beklemiyorum şuanlık. 70 lira civarı PCI portu, 50-100 lira arası bir PSU, 200-500 lira arası da bir ekran kartı iş görür benim için. En fazla 500 lira gider diye düşünüyorum. Elimde buna yakın para var, tamamlar alırım diye tahmin ediyordum.

Haklısınız da, ben çok güçlü bir şey de beklemiyorum şuanlık. 70 lira civarı PCI portu, 50-100 lira arası bir PSU, 200-500 lira arası da bir ekran kartı iş görür benim için. En fazla 500 lira gider diye düşünüyorum. Elimde buna yakın para var, tamamlar alırım diye tahmin ediyordum.
500 lira çöpe gitmiş olur yine pek fazla bir şey oynatmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı