i5 2500 Sistem Upgrade

Black™

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sistemim yaklaşık 7 yıllık. Artık güncellemek istiyorum. Donanım listem şu şekilde. Nasıl iyileştirmeler yapabilirim?

• İntel i5 2500 Serisi 3400 MHz
  • Asus P8H67-M (Biliyorum çok kötü :) )
  • 8 GB Kingston 1600 RAM
  • 2 TB Seagate 7200 RPM HDD
  • Nvıdıa Geforce GTS 250 Ekran kartı
  • Cooler Master 500 w PSU
  • Phılıps 23" monıtor

Bütçeyi duruma göre belirleyeceğim. Önceliğim anakart ve ekran kartı.

Kullandığınız işlemci eski olduğundan anakart bulmak biraz sıkıntı olabilir. Fakat şuan Gt 740 bile alsanız elinizdeki ekran kartından çok daha iyi bir performans alırsınız bildiğiniz üzere. Benim tavsiyem ilk olarak işlemciyle anakartı değiştirmeniz.

Kullandığınız işlemci eski olduğundan anakart bulmak biraz sıkıntı olabilir. Fakat şuan Gt 740 bile alsanız elinizdeki ekran kartından çok daha iyi bir performans alırsınız bildiğiniz üzere. Benim tavsiyem ilk olarak işlemciyle anakartı değiştirmeniz.
Açık konuşmak gerekirse son çıkan oyunlarda DX sorunu yaşıyorum. O nedenle böyle birşey yapmaya karar verdim. Anakart tavsiyeniz ne olabilir ? tabi o anakarta uygun olarak yine GT 740 mı tavsiye edersiniz?

Anakart değiştireceksen yeni sistem toplamalısın.
Yeni sisteme örnek verebilirmisiniz?
Bu parçalardan hiçbirimi işime yaramaz?
Yaklaşık maliyet ne kadar çıkar ?
İsteğim son çıkan oyunları donma vs.. olmadan sıkıntısız şekilde en az 3 yıl oynamak...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı