i5 2500'i 2500K ile değiştirmeye değer mi?

Hocam konu dışı biraz ama, imzanızdaki sıvı soğutucu ile boşta ve yükte işlemci sıcaklığınız ne oluyor merak ettim. 1600 kullanıyorum ben de ısınma sorunundan muzdaribim.
Boşta 35 yükte 70i geçmiyor güzel soğutuyor ama hayvan gibi sesi var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

350-400TL fiyata B450 S2H alınabilir artan paraya da 8GB DDR4 3000MHz RAM alırsınız. İşlemci mecburen sonraya kalacak.
Eğer indirim günleri için de satılırsa 325 TL'YE A320M Pro alıcam uygun geldi. Trendyol da indirimde. Muhtemelen 125 TL kalıcak. Benim de birikmiş 50 TL var 175 TL yarınla birlikte 195 TL olucak hocam yani indirim günü öncesi satılırsa benim nerden baksanız 220,230 param olucak bu fiyata ram önerir misiniz ddr4 ya bu arada baya yazdım özür dilerim yani pek durumum da yok param boşuna gitsin istemiyorum.
Hocam saolun inşallah satılır indirim günleri bitmeden de alabilirim. Hem anakart hem ram alıcam. İşlemci sonra.

Eğer indirim günleri için de satılırsa 325 TL'YE A320M Pro alıcam uygun geldi. Trendyol da indirimde. Muhtemelen 125 TL kalıcak. Benim de birikmiş 50 TL var 175 TL yarınla birlikte 195 TL olucak hocam yani indirim günü öncesi satılırsa benim nerden baksanız 220,230 param olucak bu fiyata ram önerir misiniz ddr4 ya bu arada baya yazdım özür dilerim yani pek durumum da yok param boşuna gitsin istemiyorum.
Ben de bunu kullanıyorum gayet iyidir.

yardım.png

Eğer ikisi arasında kaldıysan bu fotoğraf yardımcı olabilir . Konuyu okumadım eğer fotoğrafla alakası yoksa okur yardımcı olmaya çalışırım...

Ben de bunu kullanıyorum gayet iyidir.
Evet hocam duymuştum bu ram'İ. Anakart ve ram'İ alırım kesin ilk aynı anda eğer satılırsa indirim günleri bitmeden. Bir de şunu sorucam. Ben bu ram, işlemci anakartı alsam R9 270X ekran kartıyla oyunları rahat oynarım değil mi?
Eki Görüntüle 464483
Eğer ikisi arasında kaldıysan bu fotoğraf yardımcı olabilir . Konuyu okumadım eğer fotoğrafla alakası yoksa okur yardımcı olmaya çalışırım...
Teşekkür ederim hocam. Konu şöyle özet geçeyim. Ben bu işlemci vs aldım. Bazı sorunlardan dolayı anakartımı değiştiricektim. Sonra bana yardımcı oldular forumda. AMD almak daha mantıklı geldi. Ben de işlemcimi ve Anakartımı sahibinden.com'A koydum 500 TL'YE pazarlıkla 450 yapıcam. Şuan am4 anakart almayı düşünüyorum ve ryzen 3 1200 almayı düşünüyorum. Sadece 200 TL fazla vericem daha iyi sistem topluyucam özet bu. Ama inşallah indirim günleri bitmeden trendyolda ve Hepsiburada da satılır ilanım ben de indirimle alırım ucuza. Dualarınızı bekliyorum :) pek bütçem yok bu yüzden.

rx 570 fena olmaz gibi
Hocam eğer ben bu sistemi toplarsam ekran kartı belki seneye yaza doğru değişirim o da az bir ihtimal. Yani çok bütçem olmadığı için sürekli alamam. İnşallah indirim günleri bitmeden satılır da indirimli alırım işlemciyi de sonra alırım.
27-29 Kasım arasında İnceHesap indirim yapacak. Asıl indirim orada olacak bence. Gaming Gecesi indirimleriyle bile şu anki her indirimden daha iyiydiler.
Teşekkür ederim bu bilgi için. Eğer 29 Kasım ve 29 kasımdan önce satılırsa inşallah amin😂 oradan alırım hangisi daha ucuz olursa ordan alırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı