i5 2500'i 2500K ile değiştirmeye değer mi?

Pek fps farkı oynamaz ama ben 70 alıyorsam siz 75 78 anca alırsınız.
Hocam iade ben de istiyorum da adam demiş iade olmaz ama gelsin yardımcı olalım. Muhtemelen değişim olur en fazla.

Benim şuan ki ekran kartım sizin ekran kartından biraz daha iyi o zaman yani rahat oynanabilirim sanırım.
Bence anakart işlemci ram setini sahibindene 650 gibi bir fiyata koyarsanız hava da uçar.

En kötü ihtimalle 550 TL fiyata falan başkasına satarsınız. İade olmazsa ya elinizdekileri komple satın ya da böyle kullanın. İşlemci değiştirmek hem masraflı hem de devasal bir fark yaratmaz.
Yarın derim adama am4 bir anakart ayarla. Ayarlarsa alırım ve sonra ryzen 1200 alırım bütçem tek buna yeter. Sonra ram felan.
Pek fps farkı oynamaz ama ben 70 alıyorsam siz 75 78 anca alırsınız.

Bence anakart işlemci ram setini sahibindene 650 gibi bir fiyata koyarsanız hava da uçar.
Yarın bi sorucam adama adam am4 anakart ayarlarsa işlemciyi aldığım kişi de iadeye tamam derse AMD sistem toplarım. Dua edin işlemci satan adam kabul etsin iadeyi anakart aldığım adam da am4 ayarlasın yoksa bunları almak zorunda kalıcam. Sahibinde satarım ama zaman alır satılması.

Yarın derim adama am4 bir anakart ayarla. Ayarlarsa alırım ve sonra ryzen 1200 alırım bütçem tek buna yeter. Sonra ram felan.
İ5 2500 ile R3 1200 zaten benzer performanstalar. O yüzden 1600 önerdim. Bir de neden her şeyi bilgisayarcıya aldırıyorsunuz ki ? Kendiniz alsanız daha ucuza gelmez mi ?

İ5 2500 ile R3 1200 zaten benzer performanstalar. O yüzden 1600 önerdim. Bir de neden her şeyi bilgisayarcıya aldırıyorsunuz ki ? Kendiniz alsanız daha ucuza gelmez mi ?
Sorun yok aynı performans olmaları. Ucuz olsun şimdilik yeter. Hocam benim saflığım diyelim afedersiniz. Ben sahibinden.coma ilan koydum 500 TL işlemci ve anakart. Alan olur mu sizce fiyatı uygun mu koymuşum pahalı mı?

Sorun yok aynı performans olmaları. Ucuz olsun şimdilik yeter. Hocam benim saflığım diyelim afedersiniz. Ben sahibinden.coma ilan koydum 500 TL işlemci ve anakart. Alan olur mu sizce fiyatı uygun mu koymuşum pahalı mı?
İşlemci anakart ve soğutucuyu beraber satın. Fiyatı da 450-500 idealdir ama pazarlıkla 400TL fiyata satabilirsiniz. Fazlasını beklemeyin.

İşlemci anakart ve soğutucuyu beraber satın. Fiyatı da 450-500 idealdir ama pazarlıkla 400TL fiyata satabilirsiniz. Fazlasını beklemeyin.
Pazarlık vardır yazdım pazarlıkla da 450 yaparım. İnşallah satılır. Bu arada herkese teşekkür ederim beni aydınlattınız biraz fazla para vericek olsam da ileriye dönük sistem topluyucam inşallah. Peki hocam bir de şunu sorucam 8gb ram alırsam fiyatı kaç TL yapayım?
Edit; bir sorum daha olucak kusura bakmayın. AMD am4 anakart alırsam ddr4 ram alıcam demi?

Pazarlık vardır yazdım pazarlıkla da 450 yaparım. İnşallah satılır. Bu arada herkese teşekkür ederim beni aydınlattınız biraz fazla para vericek olsam da ileriye dönük sistem topluyucam inşallah. Peki hocam bir de şunu sorucam 8gb ram alırsam fiyatı kaç TL yapayım?
Satarsan mı alırsan mı ? Satarsan 150TL idealdir. Sen yine de pazarlık olayından dolayı 180 gibi bir fiyata koyabilisin.

İşlemci olarak bütçeyi 200TL kadar zorlamanızı öneririm. 1200 ile arasında ciddi fark var. Bütçem asla yetmez derseniz birşey diyemem tabi.
Satarsam hocam o zaman 650 TL yaparım ram eklerim pazarlık vardır derim 600 yaparım. Bir de am4 anakart alırsam ddr4 ram almam gerek değil mi?
Olabilir. Mesaj olarak kişiler ayrı ayrı isterlerse ona göre düzenlersin. Evet DDR4 RAM gerekiyor ve en az 3000MHz olmasını da öneririm. Zaten MHz için çok fiyat oynamıyor.

İşlemci olarak bütçeyi 200TL kadar zorlamanızı öneririm. 1200 ile arasında ciddi fark var. Bütçem asla yetmez derseniz birşey diyemem tabi.
Hocam satılırsa yani muhtemelen indirime kavuşamam ha sonra başka zamanlar indirim olur mu bilemem. Ama eğer indirim günleri içinde satılırsa param anakarta tek yeticek. Anakart alırım 0 indirimle. İşlemciyi ikinci el sonradan alabilirim. Bütçem de maalesef ki yetmez 1600 için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı