i5-2500K HD3000 dev ID:0x01128086 Mac OS X çalıştırma

ilkertaskinoglu

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, i5-2500K(HD3000 dev ID:0x01128086) işlemci aldım ancak ne yaptıysam ekran kartını tanıtamadım, ben bu işlemciyi bir şekilde değerleniririm sorun yok. Sizin önerdiğiniz 2405S işlemcide de benzer bir sorunla karşılaşırmıyım, ona göre sipariş etmeyi düşünüyorum ?

Teşekkür mesajı yazmak üzere sisteme girdiğimde ceza aldığımı görmek üzdü beni, iki farklı konuda iki farklı mesaj yazmıştım aslında... Amacım kirlilik yaratmak değildi. Zaten duralı olmaya çalıştığım bir konuda önce uyarmış olsanız daha sevimli olurdu diye düşünüyorum.

Lenovo B520 23" Allinone bilgisayarıma sizin yönlendirmenizle adlığım I5-2500K işlemciyi taktım. Anakart üzerinde yeterli enerji soketi olmadığı için, DVD-Rom a giden enerji kablosundan paralel alarak beslediğim 120 GB SSD diskimide taktım.

2 günlük uğraştan sonra verdiğiniz linkteki dosyayı daha öncede denediğim halde başarılı olamamıştım. Sonrasında aklıma daha önce yapmış olduğum denemelerden dolayı bazı kext dosyaylarının bozulmuş olabileceği geldi. Temiz bir kurulum yapıp ethernet kartını tanıttıktan sonra verdiğiniz linkteki kextleri tekrar yükledim. Chamelon wizard ile tahminen bazı ayarlar denedim. Çöznürlük düzelmiş ama cihaz tepkisizlik düzeyinde ağır çalışıyordu. Smbios.plist dosyası üzerinde birkaç deneme daha yaptıktan sonra... Sistem muhteşem bir şekilde hızlı ve akıcı çalışmaya başladı. İnternette bir çok sitede 384mb görünen ekran kartı bende 500mb görünüyor şu anda. Tepkimeler ve hız oldukça başarılı.
İlginiz için teşekkür ediyorum, artık IMac ayarında bir bilgisayarım var :)

Şu anda bilgisayar başında değilim ama isterseniz yarın, size konfigurasyon dosyalarımı ve kextleri bir paket yapıp gönderebilirim, denemek isteyebilecekler için.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı