i5-2500K sistem ağır çalışıyor

Xmp desteği varsa tek tık ile yapılabilir yoksa manuel olarak ayarlayabilirsiniz. Fark olur ama gözle fark edilecek kadar olmaz. Eski sisteminde i5 760 ve 2*2gb 1600mhz cl9 ram vardı arada 1333mhz cl7 yapınca benchmark harici bir fark oluşmuyor.
Google arka planda genellikle ram kullanır, işlemci için güncelleme filan yapması lazım o da sürekli olmayacağı için virüs girmiş olarak düşünüyorum. İyi bir program ile taratin derim ben.

Arkada yüklemiş olduğu programlarda çalıştığını göz önünde bulundurmak gerekiyor.

1679225326387.png

Görev Yöneticisi'nin başlangıç kısmına gelip SS atar mısın böyle.

İşlemler kısmından güvenemediğiniz programları kapatıp tekrar RAM kullanımına bakın. Ondan sonra internette o programları araştırın.

Eğer ki düzelir ise arkadaşın dediği gibi virüs vardır. Ama dediğim gibi o sistem düşük bir sistem yükseltmenizi öneririm.

İ5 760 ile internette gezerken herhangi bir sıkıntı yaşamadım hatta core 2 duo t5300 2gb ile 3-4 sekme kullanılıyor. Ofis tarzı bir kullanım için yukseltmeye gerek yok.

İşlemciyi 3770k ya yükseltip 240GB WD Green serisi SSD alacağım.

Hocam dikkatli olun. Piyasada sahte ürünler var. Size tavsiyem GameGaraj İtopya gibi sadece teknoloji aleti satan yerlerden almanız olacaktır.

i5 760 ile internette gezerken herhangi bir sıkıntı yaşamadım hatta Core 2 Duo T5300 2 GB ile 3-4 sekme kullanılıyor. Ofis tarzı bir kullanım için yukseltmeye gerek yok.

Arkadaş oyun oynuyor sanırım. Riot Games eklentileri kuruluydu.

Evet CS GTA Dying Light kurulu. Arada Valorant giriyorum ama maça girerken en fazla 3.turda giriyorum.

Google da ağır çalışmasının sebebi internetten kaynaklanıyor olabilir bence aklıma geldi şimdi bazen oyunlarda ping hatası alıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı