Rufus indirin. Flash belleğe Windows 11'i yazmaya başlayın. Başlarken bir uyarı çıkacak o uyarıdan RAM zorunluluğunu, TPM zorunluluğunu kaldırmak için tikleri işaretleyin.Kullanmıyorum zaten.
Evet o hatayı veriyor.
Rufus ile nasıl yapabilirim? Bilmiyorumda.
Windows 11’i nasıl indirebilirim rufusta yazdırmak için?Rufus indirin. Flash belleğe Windows 11'i yazmaya başlayın. Başlarken bir uyarı çıkacak o uyarıdan RAM zorunluluğunu, TPM zorunluluğunu kaldırmak için tikleri işaretleyin.
Windows 11’i nasıl indirebilirim rufusta yazdırmak için?
Bu dosya var zaten. Direkt bunu rufusta yazdırmam mı gerekiyor?
Bu dosya var zaten. Direkt bunu Rufus'ta yazdırmam mı gerekiyor?
Evet. Dosya seç butonuna tıklayıp dosyayı seçin.Bu dosya var zaten. Direkt bunu rufusta yazdırmam mı gerekiyor?
@pedroz_1999 hocamın attığını yapsak olur mu? Orada mesela ISO indirin yazmış. Ben zaten Microsofttan indirdim. O olur mu?Evet Rufus'da yazdırırken size soruyor her şeyi.
İkiside olur farketmez.@pedroz_1999 hocamın attığını yapsak olur mu? Orada mesela ISO indirin yazmış. Ben zaten Microsofttan indirdim. O olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.