PC Game Pass yükleme butonu yok

Mefisto1

Decapat
Daha fazla  
Xbox uygulamasında sadece satın al butonu var. İndirme butonu sadece birkaç ücretsiz oyun da var ama Microsoft stordan indirilebiliyor bir haftadır böyle.
Neredeyse çıktığından beri PC game Pass kullanıyorum ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.
Canlı destekle bağlantı kurdum otomatik ödemeyi aç kapa vs. birkaç tane teknik önerdi yaptım ama hala aynı.
Kullanan ya da bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Fotoğraflı bir şekilde de gösterebilirim.

Ekran görüntüsü atayım daha anlaşılır olur. 1 oyun özelinde bir sorun değil Microsoft Store'dan indirilebiliyor ama Xbox uygulamasında sadece satın alma butonu var. Bu zamana kadar böyle değil di şimdi niye böyle ona çözüm arıyorum.
Game Pass sistemi yakın zamanda değişmişti. İndirmek istediğin oyun hangisi? Ona göre bakıp hangi sürümde var söyleyeyim.

Game Pass sistemi yakın zamanda değişmişti. İndirmek istediğin oyun hangisi? Ona göre bakıp hangi sürümde var söyleyeyim.
Ekran görüntüsü 2025-11-17 211900.png
Ekran görüntüsü 2025-11-17 211916.png

aynı oyun microsoft store da indirilebiliyor anlamadım sorun ne.
Ekran görüntüsü 2025-11-17 212255.png

Ekran görüntüsü atayım daha anlaşılır olur. 1 oyun özelinde bir sorun değil Microsoft Store'dan indirilebiliyor ama Xbox uygulamasında sadece satın alma butonu var. Bu zamana kadar böyle değil di şimdi niye böyle ona çözüm arıyorum.
Oyun 3 sürümde de bulunuyor. Eğer güncelleme varsa Xbox uygulamasını güncelleyin. Aklıma şuanlık sadece bu geldi.

Microsoft hesabıyla Xbox hesabı aynı mı? Eğer yapmadıysanız Xbox hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapın.

Açılışta yazmıştım ama bir daha yazayım. Xbox ve Microsoft hesabı aynı çıkış yapıp tekrar girdim. Uygulamalardan Xbox uygulamasını sıfırladım. Otomatik ödemeyi açıp kapattım ve hala aynı durumda. Bunlar haricinde bir arayışım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı