i5 3. Nesil İçin GTX 1050 Alınır mı?

Bay Admin

Decapat
Benım i5 3. nesil Foxconn 2ABF anakart, 8 GB DDR3 RAM, Radeon R7 240 ekran kartı olan PC var. Bu ekran kartını GTX 1050 yapmak ıstıyorum. Power Supply alacağım. Ama anakart ve ıslemcı yeterli olur mu acaba? Bilgısı olan yazabılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen yeterli gelecektir. 1080p ve yüksek ayarlarda hissedileceğini zannetmem yine de işlemcinin tam modeli nedir acaba?

Güç kaynağınız GTX 1050 için yeterli mi?

işlemcim İntel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz . Power ya 300 yada 350 idi. Anakart guzel ama ucuz bır onerınız varmı 400-500 civarı tl

İşlemciniz gayet yeterli. İsterseniz GTX 1050'den daha güçlü kartlar bile takabilirsiniz.

Güç kaynağınız muhtemelen kaliteli bir şey değil ve yetersiz gelme olasılığı yüksek. Değiştirilmesi lazım.

Anakartınız en fazla 8GB RAM destekliyormuş. Eğer sorunsuz çalşıyorsa idare edecektir diye düşünüyorum.

benım sıstem bıkac yıllık zaten ben yenı sıstem toplamak ıstıyorum ryzen 3 2200G socket AM4 3.7GHz 6mb önbellek 65w işlemci - msı gtx 1050 - msı a320m pro anakart - rampage rmp-600w-80p yeterlı ve uyumlu olurmu ?
ve bu sıstemle pubg orta grafıklerde kac fps alırım bilen varmı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı