i5 3. Nesil Laptop ile A6 3500 Kasa Takas Edilmeli mi?

Ege Erduran07

Hectopat
Daha fazla  
  1. Aşağıdaki takası yapmalı mıyım?
  2. Takası yaptırdıktan sonra neleri değiştirmemde fayda var? Ekran kartı gibi.
Elimde;
  • i5 3. Nesil 4 çekirdek işlemci
  • 8 GB 1833 MHz DDR3 RAM
  • GT 630M (1 GB 128bit)
  • 500 harddisk
donanımlara sahip Casper marka bir dizüstü bilgisayarım var ve bir arkadaşımda;
  • A6 3500 3 çekirdek işlemci
  • 4 GB DDR3 RAM
  • Asus EAH5450 serisi (1 GB 64bit) ekran kartı
  • 1 TB harddisk
  • 6 fanlı kasa
  • 21,5” Samsung LED monitör
var. Kafa kafaya takasa girmeyi düşünüyoruz. Ona laptop bana ise masaüstü bilgisayar lazım. Karlı çıkar mıyım? Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence takas yapmayın, alacağınız sistem zaten iyi bir sistem değil. FM1 sistem için takas yapmaya değmez.
Elimdeki laptop ile LOL başka oyun oynayamıyorum LOL bile orta ayarlarda 50-60 FPS. Masaüstünü alıp 4 GB ram daha takıp ekran kartını 2GB 256Bit bir ekran kartı takmayı düşünüyorum. Bir kaç ay sonra da işlemciyi de değiştiririm. Siz ne dersiniz

Elimdeki laptop ile LOL başka oyun oynayamıyorum LOL bile orta ayarlarda 50-60 FPS. Masaüstünü alıp 4 GB ram daha takıp ekran kartını 2GB 256Bit bir ekran kartı takmayı düşünüyorum. Bir kaç ay sonra da işlemciyi de değiştiririm. Siz ne dersiniz
Bana kalırsa onun yerine biraz daha bekleyip kökten güncel bir sistem toplamak daha mantıklı. Laptobu satıp APU sistem toplayabilirsiniz. İleride de adam gibi bir ekran kartı taktınız mı tamam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı