i5 3. nesil sisteme Windows 11 kurulur mu?

GTX 970

Hectopat
Ekran kartı: GeForce 710M 2 GB.
İşlemci: Intel Core i5 3230M 2.60 GHz.
RAM: 8 GB.
700 GB HDD.
128 GB SSD.
Bu bilgisayarda Windows 11 kullanabilir miyim? Ve GTA 5, LoL'de FPS düşmeleri vs yaşar mıyım? Bilgisayar Secure Boot destekliyor.

700 GB HDD.
128 GB SSD.
Bu bilgisayarda Windows 11 kullanabilir miyim? Ve GTA 5, LoL'de FPS düşmeleri vs yaşar mıyım? Bilgisayar Secure Boot destekliyor.

Bence Windows 10'un şu an optimizesi daha iyi kalmanı tercih ederim ben bilerek geçmiyorum.

Şahsen ben henüz geçmeyi düşünmüyorum, Windows 10 bana yeterli geliyor ve Windows 11'in biraz daha pişmesi gerektiği kanısındayım. Zaten Windows 10 çıktığında da uzun bir süre 7 ve 8.1 kullanmaya devam etmiştim. Ancak Microsoft bilgisayarınıza Windows 11 kurulabilir diyorsa kurabilirsiniz, bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Güncel oyunlarda FPS düşmesi yaşamazsınız muhtemelen. İnternetten eski bilgisayarlarda yapılan FPS testleri varsa inceleyebilirsiniz.

700 GB HDD.
128 GB SSD.
Daha düşük bir sistemde çok rahat tam takır kuru bakır bir şekilde çalışıyor ve stabilitesi de daha iyi. Optimize edilmiş sistem link istersen özelden ulaşabilirsin veya farklı konu açabilirsin.
Hafif ve eski bir sürüm 2022 update mevcut.

Sisteminiz resmi olarak W11'i desteklemiyor, bypass ederek geçebilirsiniz fakat ben olsam geçmezdim. W10'un herhangi bir eksiği yok, desteği kesilene kadar kullanmak da bir seçim.

Sisteminiz resmi olarak W11'i desteklemiyor, bypass ederek geçebilirsiniz fakat ben olsam geçmezdim. W10'un herhangi bir eksiği yok, desteği kesilene kadar kullanmak da bir seçim.
Yenilikçi yaklaşımdan Windows 11 e geçmek iyi fakat oyun optimizasyonu hala stabil değil.
Pek tartışılacak bir şey değil aslında Windows 10 u da 4 GB li sisteme kurmayın diyorlardı :)

Yenilikçi yaklaşımdan Windows 11 e geçmek iyi fakat oyun optimizasyonu hala stabil değil.
Pek tartışılacak bir şey değil aslında Windows 10 u da 4 GB li sisteme kurmayın diyorlardı :)
Düzenlenmemiş sürümler için doğru demişler bence :) Boşta 4GB'a yakın kullanan bir işletim sistemi. Düzenlenmiş sürümlerle epey bir düşürülüyor. Ah Microsoft ah...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı