Ne tür bir beklentiniz var? Mac gibi duran bir dağıtım mı istiyorsunuz yoksa Windows'a benzemesini mi tercih edersiniz? Sabit bir tür dağıtım mı istersiniz yoksa sık sık güncellenip yenilenen bir dağıtım mı?Merhaba şu an elimde şu özellikte bir laptop var=
4 GB RAM.
i5-3210 m 2.50GHz
64 Bit.
Hangi Linux dağıtımını önerirsiniz. Tek oynadığım oyun wot onda bir sıkıntı olur mu?
Windowsa benzeyen bir dağıtım istiyorum ama öbür seçenekte kararsızım.Ne tür bir beklentiniz var? Mac gibi duran bir dağıtım mı istiyorsunuz yoksa Windows'a benzemesini mi tercih edersiniz? Sabit bir tür dağıtım mı istersiniz yoksa sık sık güncellenip yenilenen bir dağıtım mı?
Mint Cinnamon tavsiye ederim başlangıç için. Daha sonra ilerledikçe kendi yolunuzu çizersiniz.Windowsa benzeyen bir dağıtım istiyorum ama öbür seçenekte kararsızım.
Tamamdır son bir sorum daha var eğer ben mint geçersem bilgisayardaki dosyalar , oyunlar vb silinir mi?Mint Cinnamon tavsiye ederim başlangıç için. Daha sonra ilerledikçe kendi yolunuzu çizersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.