i5 3210M İşlemci Hızı Sabit

ReagaN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda Windows 8 yüklüyken görev yöneticisinden performansa baktığım zaman CPU hızı 1.15 olarak sabit gösteriyordu. Her neyse mağazadan ücretsiz olarak Windows 8.1 güncellemesini aldım belki düzelir dedim. Fakat hala aynı 1.15 gösteriyor. Bilgisayar özelliklerine girdiğimde ise 2.50 olarak gösteriyor. Pil performansı falan yüksek performansta. İşlemcim i5 3210M 64 Bit. Bilgisayar modelim: Casper Nirvana notebook

BIOS : Phoenix BİOS SC-T V2.2

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Pil performansını eğer güç yönetimi sağlayan bir program ile yüksek performansa aldıysan birde denetim masasından güç seçeneklerine girip yüksek performans moduna alıp tekrar kontrol et. Bunun dışında oyunlarda işlemci frekansında bir artış oluyor mu?

Bu normal şey. Bilgisayar boştayken 798 GHZ hızında çalışıyor. Bilgisayarı yük altına alındığın da ya da program falan açacağım zaman 2.45 GHZ hızında çalışıyor. Oyuna girdiğimde 2.50 - 3.10 GHZ hızında frekans gösteriyor. Kısaca bilgisayar gerektiği kadar işlemciyi kullanmış oluyor. Yüksek performansa alınca işlemci durumu %100 oluyor. O 2.50 GHZ demesi maksimum frekans 2.50 diyor. Bilgisayar her zaman 2.50 GHZ hızında çalışacak değil.

Dosya Ekleri

• sd.png
    sd.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 375
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dediğim gibi pes 2015 veya fifa 15 açıncada 1.15 te sabit kalıyor. denetim masasındanda aldım yüksek performansa yine aynı kafayı yicem.

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda Windows 8 yüklüyken görev yöneticisinden performansa baktığım zaman CPU hızı 1.15 olarak sabit gösteriyordu. Her neyse mağazadan ücretsiz olarak Windows 8.1 güncellemesini aldım belki düzelir dedim. Fakat hala aynı 1.15 gösteriyor. Bilgisayar özelliklerine girdiğimde ise 2.50 olarak gösteriyor. Pil performansı falan yüksek performansta. İşlemcim i5 3210M 64 Bit. Bilgisayar modelim: Casper Nirvana notebook

BIOS : Phoenix BİOS SC-T V2.2

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Merhaba chipset sürücüleriniz güncel mi intelin sitesinden Intel Driver Update Utility Installer yardımı ile kolayca sürücülerinizi güncelleyip deneyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı