i5 3210M işlemciyi yükseltmek

Bütçe
750tl

musabosm

Centipat
Daha fazla  
Laptopumu All in One bir bilgisayara dönüştürmeyi planlıyorum. Neredeyse her şey hazır ancak hala emin olamadığım bir konu var o da bilgisayarımın işlemcisi i5 3210M zaten son kullanımlarımda yetersiz gelmeye başlamıştı. Bunun için işlemci yükseltmeye karar verdim ancak seçmekte zorlanıyorum konudan anlayan arkadaşları yardıma davet ediyorum.

İşlemcinin değişebilir olduğundan emin olman gerekiyor anakart modelini biliyor musun? Yahut işlemci çıkabiliyor mu? Mobil işlemcilerin çoğu çıkmıyor, takabileceğin işlemci i7 3540M olabilir 3. nesil işlemci dışında uyumsuzluk yaşaman %95 .

İşlemcinin değişebilir olduğundan emin olman gerekiyor anakart modelini biliyor musun? Yahut işlemci çıkabiliyor mu? Mobil işlemcilerin çoğu çıkmıyor, takabileceğin işlemci i7 3540M olabilir 3. nesil işlemci dışında uyumsuzluk yaşaman %95.

Anakartı açtım işlemci ve ekran kartı değişime müsait cevabın için teşekkür ederim. Bu arada işlemcinin desteklediği soketler 2 tane yani bütün i7 3540M işlemciler olur mu sokete?

Anakartı açtım işlemci ve ekran kartı değişime müsait cevabın için teşekkür ederim. Bu arada işlemcinin desteklediği soketler 2 tane yani bütün i7 3540M işlemciler olur mu sokete?

Sizin mevcut işlemcinizde 22 nm, i7 3540M'de.
22 nm uyumlu olacaktır mümkünse elden alıp test etmek daha mantıklı olacaktır eski işlemci sonuç olarak bozuk olma ihtimali olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı