Kaça aldınız?35W İ7 3632QM siparişini verdim. Gelişmeleri bildireceğim. Yeni işlemciyi takmadan önce bios güncellemesi yapmam gerekir mi?
Kaça aldınız?35W İ7 3632QM siparişini verdim. Gelişmeleri bildireceğim. Yeni işlemciyi takmadan önce bios güncellemesi yapmam gerekir mi?
450.Kaça aldınız?
Ben de öyle düşünmüştüm, daha güçlü bir adaptör bulmak pek zor olmaz gerçi.Turbo boost yaptığında sorun yaratabilirmiş ama kağıt üstünde aynı tdp olsa bile.
Hmm. Bende de 3317U var, o da çıkar mı acaba diye düşündüm bi an için ama laptopın soğutması U işlemcisini bile soğutmaktan aciz durumda olduğu için zaten çok mantıklı olmaz.
450.
Önce i7 3940Xm peşine düşmüştüm de ısınma ve güç sorunlarını fark edip vazgeçtim. 35 TDP'nin en güçlü işlemcisi olarak bunda karar kıldım.
@cenkkk BIOS'um da güncel değil galiba hocam. Bilgisayarcıya vereceğim montaj işlemi için. Vermeden güncelleyeyim şu BIOS'u. Nasıl yapılır unuttuk onu da. En son Pegatron anakartta yapmıştım. F
@Artoria Pendragon
Turbo Boost yaptığında sorun yaratabilir miş ama kağıt üstünde aynı TDP olsa bile.
450.
Önce i7 3940Xm peşine düşmüştüm de ısınma ve güç sorunlarını fark edip vazgeçtim. 35 TDP'nin en güçlü işlemcisi olarak bunda karar kıldım.
@cenkkk BIOS'um da güncel değil galiba hocam. Bilgisayarcıya vereceğim montaj işlemi için. Vermeden güncelleyeyim şu BIOS'u. Nasıl yapılır unuttuk onu da. En son Pegatron anakartta yapmıştım. F
@Artoria Pendragon
Turbo Boost yaptığında sorun yaratabilir miş ama kağıt üstünde aynı TDP olsa bile.
Valla dayanamadım yaptım hocam Insydeflash adlı uygulama ile. Böyle oldu son hali. Bundan sonrası işlemciye kaldı artık benden bu kadar.BIOS güncellemek gerektiğini nereden çıkardın hocam? İkisi aynı tarihte çıkmış işlemciler BIOS güncelleme gerekmeyebilir. Laptopun destek sitesinde sürücüler bölümünde güncel BIOS olması lazım model koduna göre.
Adaptör de 90W çıktı. Bu cihaz i7 işlemciyi hak ediyor artık.Ben de öyle düşünmüştüm, daha güçlü bir adaptör bulmak pek zor olmaz gerçi.
Hmm. Bende de 3317U var, o da çıkar mı acaba diye düşündüm bi an için ama laptopın soğutması U işlemcisini bile soğutmaktan aciz durumda olduğu için zaten çok mantıklı olmaz.
Satın aldığım işlemci üretim tarihi ile bios sürüm tarihimden daha sonraydı hocam ondan işkillendim. Bu sefer tarih güncel oldu eskiye göre ama model kısmı invalid oldu.BIOS güncellemek gerektiğini nereden çıkardın hocam? İkisi aynı tarihte çıkmış işlemciler BIOS güncelleme gerekmeyebilir. Laptopun destek sitesinde sürücüler bölümünde güncel BIOS olması lazım model koduna göre.
Vallahi dayanamadım yaptım hocam Insydeflash adlı uygulama ile. Böyle oldu son hali. Bundan sonrası işlemciye kaldı artık benden bu kadar.
Model niye invalid yazıyor ya @Artoria Pendragon
Eki Görüntüle 1525756
Adaptör de 90W çıktı. Bu cihaz i7 işlemciyi hak ediyor artık.
Satın aldığım işlemci üretim tarihi ile BIOS sürüm tarihimden daha sonraydı hocam ondan işkillendim. Bu sefer tarih güncel oldu eskiye göre ama model kısmı invalid oldu.
@Recep Baltaş Bey, bu invalid durumu ne gibi sorunlar çıkarabilir bana ve gidermenin bir yolu var mı?
Şu bilgiler mi hocam?AIDA64 ile kontrol eder misin hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.