i5 3210M sistemde CS:GO kasıyor

Makaleler
1
Sistemim yetiyor ama en düşük grafikte 15 FPS oynayamıyorum. Sistemim:

-i5 3210M.
-4 GB RAM.
-620M ekran kartı.

Ne yapmam lazım? Normal mi? Ve en önemlisi nasıl çözerim botlara karşı bile ölüyorum oynanmıyor böyle benimkinden kötü sistemi olanlar 30+ FPS alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal, RAM'ı arttırıp SSD yoksa SSD alırsan biraz düzelebilir. Ayrıca herkes Win10 son sürüm tavsiye etse de bu tür eski bilgisayarlar Win10'un eski az gelişmiş sürümlerinde daha stabil çalışıp oyun performansını arttırmaktadır.

Merhaba, aynı sistem bende de var sadece GPU 610M benim. İnan ki çok uğraştım ama başaramadım. Çözümü yok. CS:GO'ya güncelleme geldikçe kasmalar artıyor yani senin sistemle alakası yok sadece yeterli değil.

Minimum sistem gereksinimlerinde AMD Phenom x3 8750 önermiş geliştiriciler, i5 3210M ile karşılaştırdığımda her konuda üstün i5 3210M ancak yüksek ihtimalle yeterli gelmiyor. Benzer konuları ve aynı sisteme sahip kişilerin konularını incelemeni tavsiye ederim.

Minimum sistem gereksinimlerinde AMD Phenom X3 8750 önermiş geliştiriciler, i5 3210M ile karşılaştırdığımda her konuda üstün i5 3210M ancak yüksek ihtimalle yeterli gelmiyor. Benzer konuları ve aynı sisteme sahip kişilerin konularını incelemeni tavsiye ederim.

Hangi oyuna bakarsan bak sistem gereksinimleri herzaman düşük gözüküyor fakat dediğiniz gibi yeterli gelmiyor.

Valorant'ı alternatif olarak oynayabilirsiniz ben aynı sistemin 610m versiyonuna sahibim işlemcideki hd4000 ile 720p low ayarlarda ortalama 45 fps alıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı