i5 430M sistemde CS:GO kasıyor

Dosya Ekleri

• 1609176843150.png
    1609176843150.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Hocam kaç yıllık tam bilmiyorum ama laptop Acer Aspire 5740.

😅
@TRVDehşeti hocam teşekkürler 10-15 FPS arttı.
Rica ederim. Bir de söylemeyi unutmuşum oyun ayarlarında çoklu çekirdeği kapatmayın etkin olsun o. Bir de ses ayarlarında 3 boyutlu ses oluşturma gibi bir ayar vardı adını tam hatırlamıyorum. Onu da devre dışı yapın. İyi oyunlar.

Driver Booster önerip başkalarını azarlamak da iyiymiş. O sistemle çok bir şey yapılmaz zaten ki sistem 32-bit olduğu için çoğu map açılmayacaktır.
Evet beklediğim hareketti helal olsun diyorum öncelikle.
Ben deneyimimi ortaya sunuyorum driver booster kullandıktan sonra yaklaşık 7-10 fps artış oldu CS:GO da.
Ayrıca Driver Booster önermek diye ban sebebi mi olur buradan moderatöre sesleniyorum işiniz gücünüz ban atmak bari size cevap hakkımız olsun.
Bugün ve dün yaşanan olaylardan sonra deneyimlemek istedim Teknopat moderatör ve yazarlarını gerçekten de insan kanser oluyor düşünce fikir genel olarak sevilmiyorsa ban yiyorsunuz.
Ben üstüne basa basa Driver Boosterı öneriyorum hala düşük sistemlerde fps artışı gözle görülür olacaktır.
Şimdi bu mesajlardan dolayı ban yerim kesin sayın moderatör eğer fikir ve düşünce beyan ettim diye ban atıyorsan sınırsız at.

Evet beklediğim hareketti helal olsun diyorum öncelikle.
Ben deneyimimi ortaya sunuyorum driver booster kullandıktan sonra yaklaşık 7-10 fps artış oldu CS:GO da.
Ayrıca Driver Booster önermek diye ban sebebi mi olur buradan moderatöre sesleniyorum işiniz gücünüz ban atmak bari size cevap hakkımız olsun.
Bugün ve dün yaşanan olaylardan sonra deneyimlemek istedim Teknopat moderatör ve yazarlarını gerçekten de insan kanser oluyor düşünce fikir genel olarak sevilmiyorsa ban yiyorsunuz.
Ben üstüne basa basa Driver Boosterı öneriyorum hala düşük sistemlerde fps artışı gözle görülür olacaktır.
Şimdi bu mesajlardan dolayı ban yerim kesin sayın moderatör eğer fikir ve düşünce beyan ettim diye ban atıyorsan sınırsız at.
Bunun için moderatörleri suçlayamazsınız. Bu sitede belli başlı kurallar var. Driver Booster doğru driverları kurabilse bile çoğu zaman yanlış driveri kurup daha da kötü şeylere yol açabiliyor. Kısacası tehlikeli bir program. Sizde faydalı oldu diye diğer kişilerde de öyle olacak diye bir şey yok. Tehlikeli bir program olduğundan bunu önerdiğiniz için ceza almanız normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı