i5-3230 sistem için Windows 10 mu 8.1 mi?

burakkzlb

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, eski sayılabilecek bir laptop bilgisayara sahibim. Sistem gereksinimleri;

i5-3230

4 GB RAM.

HD Graphics 4000.

500GB HDD ama SSD alacağım.

Son format atmamda Windows 10 yüklemiştim ve biraz ağır geldiğini hissediyorum. SSD alınca W8.1 mi yüklesem Windows 10 mu karar veremedim, beni aydınlatır mısınız?

Merhabalar, eski sayılabilecek bir laptop bilgisayara sahibim. Sistem gereksinimleri;

i5-3230

4 GB RAM.

HD Graphics 4000.

Son format atmamda Windows 10 yüklemiştim ve biraz ağır geldiğini hissediyorum. SSD alınca W8.1 mi yüklesem Windows 10 mu karar veremedim, beni aydınlatır mısınız?

Windows 8.1 yükleyin.

i5-3230

4 GB RAM.

HD Graphics 4000.

Arkadaşların da dediği gibi 8GB RAM yapıp SSD alınca win 10 kurmanız daha makul.
Fakat RAM alırken aynı marka, aynı volt ve aynı cl değerine sahip olmasına dikkat edin.

Son düzenleme:

i5-3230

4 GB RAM.

HD Graphics 4000.

4GB yetmez, RAM yükseltene kadar 8.1'de kalın. Zaten destek 2023'e kadar devam ediyor 8.1 için.

i5-3230

4 GB RAM.

HD Graphics 4000.

4 GB RAM ile Windows kullandım. LoL tarzı oyunlarda ve internette gezme konusunda sıkıntı çıkarmadı. Yani 4 GB RAM ile bir süre daha idare edebilirsiniz ama SSD Windows 10 için şart.

SSD'siz Windows 10'a geçme. Şu anlık 8.1 kur ileride SSD alınca Windows 10'a geçersin ama muhakkak RAM'i de minimum 8 GB yapmaya çalış.
Tek ram slotu var ondan yapmayacağım büyük ihtimal 1 sene fln beni idare etse yeter yeni pc zamani geldi :d
Teşekkürler ram yuksetmek benim için maddi zarara girer 8.1 yükleyeceğim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı