i5 3230M sistemde CS:GO çok kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

tıraktor

Hectopat
Arkadaşlar, önceden sorunsuz oynadığım CS:GO son 2-3 güncellemeden sonra resmen öldü. Aldığım FPS 80-100 arası ancak felaket şekilde donma/drop giriyor bir anda 20-15 FPS'ye düşüyor ve birkaç saniye aynı kalıyor, artık sinirden kulaklığı ikiye böleceğim. CFG kullandım hiçbir şey fark etmedi 640x480P'de oynuyorum, bu da sistemim:
Intel i5 3230M 2.6GHz (Turbo 2.9)
8 GB DDR3 1333 RAM.
NVIDIA GeForce 710M 2 GB.
Win 10.
Netgraph açtığımda altta SV yazan yer yükseldiğinde veya kırmızı olduğunda FPS düşmeye başlıyor, en fazla 98 gördüm.

öncellikle merhaba bendede senin sistemin gibi laptop var sadece ekran kartı gtx 720m bu derecedeki bilgisayarlar csgo kaldırmıyor yani ya yeni bilgisayar alacaksın yada sorunu çekecesin iyi günler
Aynı sistemin 4 GB ramli olanı bende mevcut. 200 250 fps kadar çıkabiliyorum bir topluluk sunucusunda.
Dostum bunun format, vb ile alakası olduğunu düşünmüyorum zaten bilgisayarı formatlamamın üzerinden 1 ay falan geçmiştir en fazla.
Bence de format atmalısın yanlış birşey yapmış olabilirsin. Sürücülerin baştan yüklenmesi problemi çözebilir. Senin zararına yorumlar atmayız zaten. Dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı