i5-3230M ve Radeon HD 7600 laptop için işletim sistemi önerisi

Şu anki Windows 10 Pro'da kalayim mi yoksa mediacreatortool ile en son sürümüne mi yükselteyim internette öyle bir çözüm de bulmuştum.

Mct ile zaten ISO indiriyorsun, son sürüm ISO şu an zannedersem 4291, onarım yapacagına temiz kur yapsan daha mantıklı bence...
 
Mct ile zaten ISO indiriyorsun, son sürüm ISO şu an zannedersem 4291, onarım yapacagına temiz kur yapsan daha mantıklı bence...

Format mı atayım yani.
 
İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz.
Takılı RAM 8,00 GB.
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Sürüm Windows 10 Pro.
AMD Radeon 7500/7600 series.

Çok fazla oyun oynamıyorum arada Roblox girerim belki. Sistemim bu sizce en iyi ve hızlı çalışacak işletim sistemi nedir?

Windows 10 LTSB sanırım hız istiyorsunuz eğer sadecd Roblox girerim internette iki YouTube bakar iki eski sürüm Office de ödevimi projemi yapar derseniz 8.1 Home kurun ama ben 10 LTSB'nin hızlı olacağını düşünüyorum.
 
Windows 10 LTSB sanırım hız istiyorsunuz eğer sadecd Roblox girerim internette iki YouTube bakar iki eski sürüm Office de ödevimi projemi yapar derseniz 8.1 Home kurun ama ben 10 LTSB'nin hızlı olacağını düşünüyorumLtsb olunca ne değişiyor?
Ltsb olunca ne değişiyor?
 
LTSB olunca ne değişiyor?

LTSB şu 2016 dediğimiz sürüm bizzat Microsoft'un ofis için kullanılması için modlanmış br sürümdür yani mesela normalde o zamanki sürümdeki RAM kullanımı 2 GB gibiyse 50 GB yer kaplarsa LTSB sürümünde 1 GB RAM kullanır daha az depolama kullanır gereksiz hizmetler programamlar Windows uygulamaları yani yok kısaca performanslı bir sürüm hızlı bir sürüm hem gereksiz kaynakta kullanmıyor.
 

Geri
Yukarı