Y
Yunusemre3456
Ziyaretçi
Anakart?Çünkü, çok yüksek miktarda darboğaz var. İşlemciniz halen güzel ama yeterli değil. Onu satıp İ7 4790 alın ve keyfinize bakın.
Anakart?Çünkü, çok yüksek miktarda darboğaz var. İşlemciniz halen güzel ama yeterli değil. Onu satıp İ7 4790 alın ve keyfinize bakın.
Rami satıp tekrar alabilir.
teşekkürler ilginiz içinİşlemci değişimi gerekli, GTX 1070 ile büyük bir miktar darboğaz olduğu için ekran kartı kısıtlanıyor. Bu sebeple siz de düşük FPS alıyorsunuz.
herşey son güncellemeleri almış durumda teşekkürler ilginiz içinDarboğaz yapıyor ancak bu kadar da kötü olmaması lazım. Güncellemeler son sürüm mü?
teşekkür ederim bilginiz içinİşlemciyi İ7 3770 yapsan bile darboğaz yaşarsın. 2K'da belki düzeltirsin İ7 3770 ile.
teşekkürler cevap verdiğiniz için.. sorun olacağını düşünmedim hiç.. hatta gtx 1070 ti alacaktım indirimini kaçırdım iyiki kaçırmışım.İşlemci 1070 için yetersiz kalıyor. Keşke almadan önce araştırsaydınız. O işlemcinin hakkı ''en fazla'' RX580 veya GTX1060 olur.
teşekkür ederim ilginiz içinÇünkü, çok yüksek miktarda darboğaz var. İşlemciniz halen güzel ama yeterli değil. Onu satıp İ7 4790 alın ve keyfinize bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.