i5 3340 sisteme yükseltme

Şunu da yazmak istedim sağdan soldan topladıgım en son miktar: 1950TL Monitör+klavye+fare hariç
İşlemci: i3340
HDD: 500GB
elimde bunlar var geri kalan fiyata bu parçalarla ne önerirsiniz peki
Maalesef ekran kartsız olmaz bu sistem çok kötü performans alırsın benim dediğim parçaları alırsan daha mantıklı olur geliştirmek istersen ya anakart ve işlemciyi komple değiştirirsin yada i7 3770k alırsın ikinci elden ama şu an sana belirttiğim parçalarla piyasadaki tüm oyunları en en kötü lowda 30-45 FPS+ alırsın ama muhtemelen lowda 45 üstü alırsın tüm oyunlarda internette mevcuttur testleri.

Şunu da yazmak istedim sağdan soldan topladıgım en son miktar: 1950TL Monitör+klavye+fare hariç
İşlemci: i3340
HDD: 500GB
elimde bunlar var geri kalan fiyata bu parçalarla ne önerirsiniz peki
Akşama önericeğim bekleyebilirsen işim var şu an gece 0-1 gibi.

Powerboost marka PSU almayınız. Benim size attığım sistem alınabilecek en iyisi idi. O anakartın stoğu bitmiş bu arada.

Bütçeniz 2000 TL oldu ise HDD hariç elinizdeki işlemciyi ve R7 240'ı satın 2500TL'ye bu konudaki sistemleri alın: Ağustos Ayı Sistem Tavsiyeleri v2

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı