Merhabalar, sıkıntım Subnautica'yı daha önce oynamış ve bitirmiş birisiyim ve sorusnuz bir şekilde oynamışıtım. Bugün tekrar indirip oynayım dedim canım çekti. Oyuna 3 4 dk oynuyorum sonra donup kapanıyor, internetten baktım herkes ayarları düşürün demiş ben ayarları en düşüğe almama rağmen halen oyundan atıyor, yardımcı olursanız sevinirin. Bu arada Subnautica'yı Epic'den oynuyorum.
Sistemim:
AMD HD 7600 2 GB.
Intel i5 3350 3.10 GHz.
64 Bit.
8 GB RAM DDR 3.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
www.technopat.net
Ayrıca oyunun dosya konumunu gezin biraz. "Dump, crash, log" gibi içerikleri olan dosyalar görürseniz atın. Bu dosyalar .dmp, mdmp. uzantılı olabilir.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
www.technopat.net
Ayrıca oyunun dosya konumunu gezin biraz. "Dump, crash, log" gibi içerikleri olan dosyalar görürseniz atın. Bu dosyalar .dmp, mdmp. Uzantılı olabilir.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Avast'ı kaldırıp bir de öyle deneyin. Yine olmazsa sorun oyunun korsan olmasındadır diyeceğim. Sistem dosyalarında bir eksiklik göremedim çünkü.
Eğer sorun oyunun korsan olmasından kaynaklanıyorsa oyunu silip başka bir yerden indirmeyi deneyebilirsiniz. Onun dışında orijinal almanızı önermekten başka yapabileceğim bir şey yok.
Descend into the depths of an alien underwater world filled with wonder and peril. Craft equipment, pilot submarines and out-smart wildlife to explore lush coral reefs, volcanoes, cave systems, and more - all while trying to survive.
Avast'ı kaldırıp bir de öyle deneyin. Yine olmazsa sorun oyunun korsan olmasındadır diyeceğim. Sistem dosyalarında bir eksiklik göremedim çünkü.
Eğer sorun oyunun korsan olmasından kaynaklanıyorsa oyunu silip başka bir yerden indirmeyi deneyebilirsiniz. Onun dışında orijinal almanızı önermekten başka yapabileceğim bir şey yok.
Descend into the depths of an alien underwater world filled with wonder and peril. Craft equipment, pilot submarines and out-smart wildlife to explore lush coral reefs, volcanoes, cave systems, and more - all while trying to survive.
İlginç, raporunuz oyunun korsan olduğu yönünde içeriklerle dolu. Oyun Epic Games klasörüne kurulu değil mesela. Ayrıca raporda Epic Games'ten bir iz yok. Neyse dediklerimi yapın, bakarız gerisine.
İlginç, raporunuz oyunun korsan olduğu yönünde içeriklerle dolu. Oyun Epic Games klasörüne kurulu değil mesela. Ayrıca raporda Epic Games'ten bir iz yok. Neyse dediklerimi yapın, bakarız gerisine.
Oyunu Epic'ten silip geri yükledim orijinal olduğunu da şu şekilde size göstereyim halen aynı hatayı alıyorum ama artık oyun açıldıktan 15 sn sonra atıyor ve avastıda kaldırdım bilgisayardan
Orijinal olduğunu özellikle kanıtlamanıza gerek yoktu. Bir rapor daha paylaşın bakalım. En azından Avast'ın kaldırılması nasıl bir etki yapmış onu görelim.