Arkadaslar herkese merhaba. Bios cipinin yanmasi ve belleklerimden birinin arizalanmasi sonucu yeni bir anakart ve 1 adet bellek alacagim.
Fakat ust duzey teknik bilgim olmadigindan sizden kasama uygun bir anakart ve tabiki mevcut bellegimin ve alacagim bellegimin uyumlu oldugu bir anakart onerisi istiyorum. Cok masrafa giremeyecegimden dolayi sizden onceki anakartimin civarinda orta seviye bir anakart onermenizi istiyorum.
Durumu ozetlemek gerekirse kasada sadece anakart ve bir adet bellegi degistirecegim. Geri kalan her sey ayni sekilde kalacak.
Mevcut parcalar;
Kasa: Everest e80m atx kasa
Everest E80M Real-400W Peak-460W Siyah Kasa - Everest
Anakart (onereceginiz karti bu anakarta gore onermeniz icin yaziyorum) : Gigabyte ga p61 s3
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4092#ov
Ekran karti: 2gb asus Nvidia gtx 750 ti strix oc edition
Ram: Kingston 4gb ddr3 1333 mhz
İslemci: intel i5 3450 3.50 GHz
Dvd writer ve hdd'nin her anakarta uyuyacagini dusundugumden onlari yazmadim. Eger oyle degilse bilgilendirirseniz sevinirim.
Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum.
ASUS H61M-K Intel H61 Soket 1155 DDR3 2200MHz(OC) VGA&DVI Anakart
Bu anakart nasildir ? Micro atx olmasi bir sorun teskil eder mi ekran kartinin sigmamasi gibi ?
Fakat ust duzey teknik bilgim olmadigindan sizden kasama uygun bir anakart ve tabiki mevcut bellegimin ve alacagim bellegimin uyumlu oldugu bir anakart onerisi istiyorum. Cok masrafa giremeyecegimden dolayi sizden onceki anakartimin civarinda orta seviye bir anakart onermenizi istiyorum.
Durumu ozetlemek gerekirse kasada sadece anakart ve bir adet bellegi degistirecegim. Geri kalan her sey ayni sekilde kalacak.
Mevcut parcalar;
Kasa: Everest e80m atx kasa
Everest E80M Real-400W Peak-460W Siyah Kasa - Everest
Anakart (onereceginiz karti bu anakarta gore onermeniz icin yaziyorum) : Gigabyte ga p61 s3
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4092#ov
Ekran karti: 2gb asus Nvidia gtx 750 ti strix oc edition
Ram: Kingston 4gb ddr3 1333 mhz
İslemci: intel i5 3450 3.50 GHz
Dvd writer ve hdd'nin her anakarta uyuyacagini dusundugumden onlari yazmadim. Eger oyle degilse bilgilendirirseniz sevinirim.
Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum.
ASUS H61M-K Intel H61 Soket 1155 DDR3 2200MHz(OC) VGA&DVI Anakart
Bu anakart nasildir ? Micro atx olmasi bir sorun teskil eder mi ekran kartinin sigmamasi gibi ?